Parody
Hectopat
Bu yaptığı yanlış olur ve münafıklığa girer.
Kız zaten Müslüman olmadığını yazmış yani bizim günah olarak gördüğümüz münafıklık onun için öyle bir şey değil.
Bu yaptığı yanlış olur ve münafıklığa girer.
Eğer okuduğun lise Anadolu lisesi ise 11.sınıfa geçerken sınıflar karma olacak. Herkes farklı alanlara dağılacak. Belki bu bir nebze yardımcı olabilir.Teşekkür ederim. Siz de kendinizi, çok, çok zor olsa da toparlamaya, unutmaya çalışın. Burdan demek kolay biliyorum ama tek diyebileceğim yapabileceğim şey bu. Çünkü tam hayatını ne yaşadıklarınızı bilmiyorum. Geçmişte kalanlar için geleceği çöp etmemek lazım ne kadar içten içe üzülüp hatırlasakta. Hiç bir şey düzelmeyecek unutulmayacak olsa da yaşamak istiyorsak çok hevessiz de olmamalıyız değişiklik yapmak gerekir para bulmak gerekir put gibi eski şeyleri aşırı takmaktansa.
Artık müslüman rolü yapıcam sırf çenelerini kapatsınlar diye. Çünkü tek çarem bu.
Yanıtları okursanız anlarsınız. Yanlış anlamayın dediğimi. Ama meslek lisesiyim ve dallar da birleşti karma veya bölünme olmayacak.Eğer okuduğun lise Anadolu lisesi ise 11.sınıfa geçerken sınıflar karma olacak. Herkes farklı alanlara dağılacak. Belki bu bir nebze yardımcı olabilir.
Kız zaten Müslüman olmadığını yazmış yani bizim günah olarak gördüğümüz münafıklık onun için öyle bir şey değil.
Bence bunu zorbalık yapanlara söyle. Onlar da Müslüman ama insan ezmeyi biliyorlar. Böyle bir durumda emin ol bunu umursamaya zerre gerek yok.Bu yaptığı yanlış olur ve münafıklığa girer.
Bence bunu zorbalık yapanlara söyle. Onlar da Müslüman ama insan ezmeyi biliyorlar. Böyle bir durumda emin ol bunu umursamaya zerre gerek yok.
Bence bunu zorbalık yapanlara söyle. Onlar da Müslüman ama insan ezmeyi biliyorlar. Böyle bir durumda emin ol bunu umursamaya zerre gerek yok.
Kusura bakma yanıtlar fazla olduğu için ilk kısımları okuyamadım.Yanıtları okursanız anlarsınız. Yanlış anlamayın dediğimi. Ama meslek lisesiyim ve dallar da birleşti karma veya bölünme olmayacak.
Ailem nedenini sorup beni sıkıştıracak ve izin de vermezler. İzin verseler bile artık okul değiştirme hakkımız yok diye biliyorum almıyorlar kolay kolay. Hatta bizim sınıftan bir kız taşındı ve başka bir liseye puanının ve kontenjan yetmesine rağmen okuma zorunluluğu olmasına rağmen liselere kaydı yapılmadı. Çok saçma bir sistem.Gidebileceğin başka bir lise var mı? Nakil alıp başka liseye gittiğinde yeni bir başlangıç yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.