Okuldan kaçma anınız var mı?

Cuma günü hava kötü diye istiklal marşını sabah okuyorduk. Bende sanki bacağım ağrıyor gibi yapıp istiklal marşı bitince arkada oturdum. Müdür konuşuyordu yani 15 dk kadar sürem vardı. Bende tellerden atlayıp kaçmıştım. Direk internete gidip oyun oynamaya başladım. Şaka gibi gelecek ama sürem dolduğu zaman kalkarken abimi görmüştüm. Sanırım oda kaçtı ama hâlâ söylemedi.
2. kerede deprem tatbikatı yapıyorduk. Bende sıraya girmek yerine ön bahçeden topuklamıştım.
 
Orta 8'de dostlar ile kaçmıştık.
İstirahatte ki bir hoca parkta yakalamıştı,
Velimizi ararken ondanda kaçmıştık :D
ne günlerdi.
Sanki devlet sırrı kaçırdık, bütün hocalar öğrenmiş. :D
 
Hocalar beni severdi. Rahat rahat çıkardım yani. Bir keresinde nöbetçi müdür yardımcısından izin kağıdı alıp karpuz almaya çıktım. Sınıfta karpuz peynir yedik 😂
 
Lise 3'te sınıfımız 7 kişiydi bilgisayar bölümünde CS 1.6 atıyorduk dersler boş C# ödevi vardı topluca kaçıp marmarise denize gitmiştik Muğla'dan akşam üstü gelip ödevi yapmaya çalıştık kimse yetiştiremedi tabii bölüm hocası 3 site daha yaptırmıştı bize :D.
 
Okuldan kaçma anınız var mı?
Çok fazla var da, unutamadığım 1-2 tanesini anlatayım. Ortaokulda iken bir kaçışımızda(çarşıya internet kafeye kaçmıştık) içimizden birinin babasına denk gelmiştik(disiplinli bir adamdı) bizi arabayla okula götürüp müdüre teslim etmişti bunlar kaçtı diye. Bir tane de liseden vereyim yine kaçıp kafeye(normal kafe, internet değil) gitmiştik neyse biz daha içecek söylemeden masaya çaylar geldi. Biz durumu kavramaya çalışırken garson yan masadan geldi dedi ve yan masada müdür beyler oturuyordu, sonu pek iyi bitmedi tabii :)
 

Geri
Yukarı