Online eğitimden bir şey anlayan var mı?

Eki Görüntüle 705030
Online eğitimden bir şey anlayan var mı cidden? Hoca bilgisayarından konu açtı, soru çözüyor. Anladınız mı diyor, çıt yok. Şu yazılanlardan sadece denklem kısmını anladım. Hele de ders matematik ve fizikse, gerçekten sıkıntılı oluyor.
Konularda yeniysen anlamaman normal, hele internetden kaynaklı cızırtılar vesaire de oluyorsa işin daha zor olur. Sana tavsiyem konulara önceden senin bakman sonra da canlı derslerle pekiştirmen. Çıt yok diyorsun, anlamadığın zaman o "çıt" ı sen çıkar ki konuyu daha iyi pekiştir. Yeni sınıfın olduğu için utanmana gerek yok. Hocanın da hoşuna gideceğine eminim, değerlendirirler böyle derse katılmaları. (Bizim canlı dersler gayet verimli oluyor bu arada)
 
Derslere sadece yoklamada yok gözükmemek için giriyorum. Hoca ders anlatırken arkadan test çözüyorum normal dersler bitince de kendim çalışarak bir şeyler hallediyorum. Evet zor ama gayret göstermek gerekiyor. Hocalar zaten hiçbir şey anlatamıyor. (Felsefe hocamız yoklamayı alıyor video açıp gidiyor evet gerçekten gidiyor. Matematik hocamız dümdüz soru çözüyor, fizik hocamız da konuyu 1 kez anlatıyor örnek çözmeden MEB kitabındaki şu sorulardan sorumlusunuz diyor....) Hepimize kolaylıklar ve sabır diliyorum...
 
Biraz da çabana bağlı. Okulda öğretmenler ilgin olmadığını anlıyor ancak çevrim içi eğitimde hayır. Kafanı derse vermiyorsan öğretmeninin bunun farkında olmasının ihtimali yok. Dolayısıyla seni derse katamıyor, sorumluluk sana düşüyor.
 
Fizikten bir şey anlamaman normal. Çalışkan bir öğrenci olarak söylüyorum anlayamazsınız...
Liseye kadar korktuğunuz matematik hiç bir şey gelecek ve o korkuyu fizik dolduracak.

Online eğitimlerden de bir şey anlamazsın ben normal derslerden de bir şey anlamıyordum.
Kendin çalışmadan hiç bir şey anlayamazsın.
 

Geri
Yukarı