PS5 alınır mı?

Benim fanboyluğum olabilir bilmiyorum ama ben Xbox alman gerekli diyorum. Tabii burada oynayacağın oyunlar, oyuna ayıracağın bütçe, zaman vs çok faktör var. Xbox'ta oyunlara para vermiyorsun ama PS5'te güzel oyunlar var. Xbox'ta da aynı şekilde çok güzel yapımlar var ama galiba PS5 kadar değilmiş.

Xbox Series X şu an 16 bin lira seviyelerinde. 16 bin liraya 3060 Ti'lı sistem alırsın aynı deneyimi bilgisayarda çok daha iyi yaşarsın. Game Pass zaten bilgisayarda da var. PS5 almak en mantıklısı.

Fanboyluk yapmıyorum fakat gerçekten bir PS Türk oyuncular için daha ekonomik olur bence hocam. Nedenlerini anlattım uzunca geride.
Çok zor bir seçim hocam.Fakat ne bileyim PS'de pek fazla oyun yok.PS'de olan çoğu oyun artık PC'ye çıkmaya başladı.

15k para verip PS5 alınır mı?

Alınır. Eğer PS5 ile Xbox arasında kaldıysan bence PS5 almak daha mantıklı olur çünkü PlayStation'un sahip olduğu oyunların kalitesinde hiçbir oyuna sahip değil Xbox. (ayrıca PS Plus extra ile Xbox Game Pass aradında çok bir fark yok genel olarak ama derinlere inince PS Plus extranın artısı çok). PC ile PS5 arasında kaldıysan oyun içinse PS5 almak daha mantıklı. Konsoldan oyun oynarken aldığın zevkin yerini bilgisayar tutmuyor hem PS5 15kya alabileceğin bir bilgisayardan daha çok gelecek vadediyor (oyun için). Switch ile PS5 arasında kaldıysan eğer oyun kalitesi olarak Nintendo bir nebze daha iyi ama genel olarak PS5 daha üstün ve bu devirde ikinci el Switch'ya da CFW kurulmuş korsan oyun oynatabilen ikinci el Switch OLED dışında alınmaz Nintendo Switch. (bir de Xbox'ta RetroArch kurma olayı var ona da bakıp karar ver istersen)

15k para verip PS5 alınır mı?
Kanka iyi bir televizyon varsa alınır.
PS5 den tam performans içim televizyonda bulunması gereken özellikler;
4K Ultra HD Çözünürlük
120Hz Tazeleme
Yüksek veri aktarımı için HDMİ 2.1
Ve takılmadan oynamak için AMD FreeSync
Bu özelliklerin hepsi olan bir televizyonun varsa neden almayasın ki

Ps 5 aldigimdan beri pcyi acmiyorum sirf ghost of tsushima icin bile alinir kolda tetk mekanizmasi var sayamadigim daha bir cok ozellik daha rahat oyun oynamak istiyorsan ps5 al deluxe uyelik al bak keyfine

Ps 5 aldigimdan beri pcyi acmiyorum sirf ghost of tsushima icin bile alinir kolda tetk mekanizmasi var sayamadigim daha bir cok ozellik daha rahat oyun oynamak istiyorsan ps5 al deluxe uyelik al bak keyfine
Bu arada yurtdisinda tanidigin varsa 11 bin gibi rakamlara geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı