PS5 vs Xbox Series X

Şahsen ben PS5 tercih ederdim Dualsense beni cezbediyor.

Hocam Xbox bilgisayarı olmayan sadece konsol alacak kişiler için biçilmiş kaftan ancak bilgisayar tarafında Xbox'da olan çoğu oyun var, eğer bilgisayarınız yeterli derecede iyiyse oyunları güzel bir ayarda oynatıyorsa PS5 alırdım ben, ama sisteminiz yeterli değilse yeni çıkan oyunlar için, kesinlikle Xbox Series X.

Yani aslında olay gerçekten basit PS5 daha iyi (bence) ama bunun içinde bir oyuna 500-600 TL verebilmen gerekiyor eğer öyle bir bütçen varsa hiç düşünmeden PS5

Her ay oyunlara 500-600 lira verebilirsen PS5 tabii ki. Belki her ay yeni oyun da degil ayda 2 belki 3. Sonuçta boşuna almadık oynicaz. Exclusive oyunlar çıkıcak daha yeni. Doların nereye gittiği belli değil. Sony belki ileride dolar kurunu da arttırır. Kutulu istiyoruz diyelim çok daha pahalı. PS+ desen 2-3 ayda bir kayda değer bir oyun veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı