Gigabyte ürünlerine ısınamadım, kötü oldukları için değil kişisel zevk. Nvidia tarafında bana sorarsan EVGA, PALIT, MSI ve ASUS sıralaması geçerli.Peki Aorus modellerini tavsiye eder misiniz? Çok yakışıklı duruyorlar.
Gigabyte ürünlerine ısınamadım, kötü oldukları için değil kişisel zevk. Nvidia tarafında bana sorarsan EVGA, PALIT, MSI ve ASUS sıralaması geçerli.Peki Aorus modellerini tavsiye eder misiniz? Çok yakışıklı duruyorlar.
Şuanda bu tür ürünler için başvurabileceğin en iyi sitedir QP. Her açıdan en iyiler bence.Herkese iyi forumlar. ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 OC ekran kartını araştırıyordum ve QP Bilişimde diğer sitelere nazaran daha düşük bir fiyat gördüm. Az da değil açıkçası. Sizce bu kadar fiyat farkı neden kaynaklanıyor? Aldığımız zaman pişman eder mi? Linkleri bırakıyorum;
QP Bilişim:
İtopya:
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG-STRIX RTX2080-O8G-GAM ITOPYA'da.www.itopya.com
Teşekkürler, tekrardan iyi forumlar.
Yapmaz hocam.Peki Rtx 2080 olan bir sisteme r5 3600 takarsak darboğaz yapar mı? 2K, 144Hz monitör ile kullanmayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.