Red Dead Redemption 2 | Overrated nedir?

Oyunun kaplama kalitesi ve vuruş hissine eksi vermişsin, daha ne okuyacağız. Metro çok seviyorum diyorsun bu oyunda vuruş hissi kötü değil direkt yok mesela.

Evet diğer artıları ve genel olarak sonuçta oyunu beğeniyorum. Stalker serisinde de vuruş hissi yok, grafikler kötü, optimizasyon kötü ama artı yönleri o kadar güçlü ki oyunu efsane yapabiliyor bunlara rağmen. RDR2'nin artıları ise benim için yetersiz oyunu oynamak için. Ayrıca yavaş tempolu oyun sevmiyorum falanda sanılmasın Snowrunner gibi "yavaş ve ağır" bir oyunda 720 saatim var :)

Beğenmemene sebep olan argümanların da biraz kaliteli olsaydı keşke......

Beğenmemeye sebep olan argümanların kalitesi? :) Yaa sırf yazmak için yazmayın be.

Şimdi benim hayat felsefem şudur; herkesin hayatına kimse karışamaz. İsteyen istediğini beğenir, bana zorla bir şey yaptırmıyorsa bana ne?
Ama eleştiri dinlerken mantık ve tutarlılık beklerim haliyle. Allah'ın metrocusu RDR'de vuruş hissi yok deyince, RDR gibi ayrıntılı neredeyse simulatif bir oyuna at sürme simülasyonu deyince, ya ey yüce Allah'ım böyle bir hikayeye boş boş dolaşmak deyince 2 kelime edemeden geçmeyeyim dedim.
Dayı günaydın. Soğuk savaş bitti, Sovyet'ler dağıldı. Geçmişte yaşayanın gelececeğini silerler. Senin dönemin geçmiş, bırak istersen bu oyun işlerini balığa falan git, eşin dostunla mangal yap. Bu fanboylar sana rahat vermez abim, bırak bu zavallı muggle sürüsü senin çok kıymetli, olağan üstü tecrübelerinden haberdar olmasın. Zavallı Rockstar, herkese rüşvet verip bu balonu köpürtmüş abim, boş ver karışma sen zaten ortalık karışık.

Oyunun bana göre tek eksi yani kaplamaları ve kontrolleri. Böyle bir hikaye ve çeşitlilik başka hangi oyunda var? Witcher 3 faniyim lakin bu oyun Witcher 3'ten bile daha güzel. 1 kez bitirdim ve sildim şimdi tekrar yüklüyorum bitirmek için maalesef benim PC de 2K ultrada oynamama rağmen grafikler çamur oluyor orada bir sıkıntı var oyunla alakalı grafik açığını oynanış ile kapatıyor zaten.

Ben Xbox One da oynuyorum bir sorun yok konsol diye mi acaba?

Yaş 36 ve oynadigim en iyi oyun. Hikayesiyle, karakterleriyle, basina gelen tonla random olaylariyla, grafikleriyle, her NPC ile etkilesime girebildigin ve hepsinin neredeyse kanli canli insanlarmis gibi davranmasiyla, hiçbir oyunun yanina bile yaklasamayacagi detaylariyla yapilmis bence en iyi oyun. Oyundan ote bence bir deneyim RDR2 oyunmus gibi bakamiyorum. Elden Ring ise bir oyundan alinabilecek en buyuk keyfi vermis oyundur. Bu ikisi disinda digerleri sonradam geliyor benim icin.

40 yaşında olmanız veya bir sürü oyun oynamanız hiçbir şey ifade etmiyor.
Zaten sizin dediğiniz oyunlara bakınca FPS sevdalısı birisiniz, kendinize çok ters bir oyun seçmişsiniz. Oyun Overrated sayılmaz.

1-Yavaş oyun: oyunun gerçekçiliği ve fiziği için karakteri inanılmaz ağır yapmışlar, daha doğal ama ağır gelebilir rahat.
2-Harita: Harita dev gibi, Assassin's Creed oyunu gibide içerik ekleyemezler çünkü "gerçekçi" olacak kuralı zayıflar, üstüne hızlı yollar veya absürt hızda atta aynı kuralı bozar. Gene kural yüzünden oldu bu.

Kısmen eksikler.
1:kaplama: Büyük ihtimalle Vram şişmesin ve boyutu artmasın diye kısmışlar, genede hak veriyorum.
2-Vuruş hissi: Aslında çok iyi, düşman çok iyi tepki veriyor her mermiye ama siz çatışmayı "vuruş hissi" adı altında yorumlamışsınız. Gene gerçekçi olacak kuralı ile hantal ve yavaş yapmışlar. Sıkılıyor insan bazen.

Uzun lafın kısası bu oyun herkese göre değil, herkesin Şırdan yiyememesi gibi her insan sevmez. Genede yılına göre başarısına göre taktiri bırakmamak gerek. Kendim hiç sevmesem de, kabul ettiğim başarılı oyunlarda var benim. (Minecraft gibi)
Şahsen hikayesi ve karakterleri için sevdiğim bir oyun oldu, yoksa bende oynanışına bayılmıyorum ama çok gerçekçi ve sağlam karakterler ile film gibi izledim.
Herşeyi beğenemezsin kısaca, mesela çok ödüllü The Legend Of Zelda var, onuda oynarsanız gene Overrated net dersiniz. Size göre veya sizin gibilere göre değil çünkü, genede başarısı ve sevgisi inkar edilemez.
Onca ödülü başkasıda alabilirdi ve onca yeniliği başkasıda yapabilirdi ama bunların hepsini bu ödüllü oyunlar yaptı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı