Red Dead Redemption 2 | Overrated nedir?

Hangi konuda? oynadığın oyun sayısında diyorsan benle aşık atman imkansız :) Sırf disket zamanlarında oynadığım oyunların sayısı senin oynadığın oyunların 4-5 katıdır. Haa bu herhangi birşeyi göstermez tabi. Sadece sidik yarışı dedin diye diyorum :)
RDR2 listemde maksimum 12. olabilen bir oyun, fakat ben çıkıp alenen DOS yılından kalma oyunları oynadım en çok anlayan benim modunda değilim, ha bu arada senin yaşına da pek inanmıyorum kusura bakma ama. Herkese ergen falan demişsin, 40 yaşında adama göre fazla saldırgan ve çocuksusun. Etkileşimi aldığına göre devam. :)

Gördüğüm kadarıyla bu fikirler sana ait bile değil, internette gördüklerinden yola çıkarak oyun gömmeye çalışıyorsun :D İnternette her oyunu gömmeye çalışan bir kitle var zaten senin başyapıt olarak nitelendirdiklerini bile gömen birilerini bulurum ben, böyle eleştiri yapılmaz.

En başından "karakter çok yavaş o yüzden oyun kötü" dediğin yerde sen kaybedersin bir kere, çünkü hızlı, atletik bir karakter seviyor olman tamamen senin tercihindir oyunun kalitesini bir gram aşağıya çekmez bu. Attığım adımları ciddi ciddi hissettiğim tek oyun RDR2'ydi ve bunun da kendince ayrı bir cazibesi var. Senin sevmiyor oluşun oyunu kötü yapmaz, ilk yorumumda da dediğim gibi hiçbir oyun arcade kontrollere sahip olmak zorunda değil. Buna karar verecek, "oyunlar çok gerçekçi olmamalıdır" diyecek bir yetkili mecra mı var da RDR2 bu mecranın sözlerine uymamış anlamadım?

Bence kendi fikirlerine sahip olduğunda inceleme veya eleştiri yap, başkalarının fikirlerini başkalarından duyalım senden değil.

RDR2 listemde maksimum 12. olabilen bir oyun, fakat ben çıkıp alenen DOS yılından kalma oyunları oynadım en çok anlayan benim modunda değilim, ha bu arada senin yaşına da pek inanmıyorum kusura bakma ama. Herkese ergen falan demişsin, 40 yaşında adama göre fazla saldırgan ve çocuksusun. Etkileşimi aldığına göre devam. :)

Ben çok anlıyorum demedim. Yaşımı ve dos yıllarını söyledim ki, fanboy veletler belki uzak durur diye. Öte yandan ters tepti üşüştü hepsi, sen de dahil. Bu arada Commodore ve Amiga zamanlarıda var bak onları katmadım 😆

Ben çok anlıyorum demedim. Yaşımı ve dos yıllarını söyledim ki, fanboy veletler belki uzak durur diye. Öte yandan ters tepti üşüştü hepsi, sen de dahil. Bu arada Commodore ve Amiga zamanlarıda var bak onları katmadım 😆
C64 ile oynamaya 0 yaşında başladın galiba. :D

Benim yaşım o kadar tutmayabilir ama 86 yılında aile büyüklerimin C64 ile fotoğrafı var. Demek ki biliyormuşum.

Ee tamam işte. C64 dünyada çıktığı gibi Türkiye'de yaygınlaşmadı. Daha geç yayıldı. Ben ilkokul 1-2'de Commodore ve amiga ile oynadım ama kısa süre sonra ilkokul 3 ya da 4 olması lazım PC'm oldu. (386DX2-40)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı