Red Dead Redemption 2 Türkçe yama iptal edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paralı yaptıkları için edildi ki edenin eline koluna sağlık.
kesin dh ölücüleri etmiştir. sineğin yağını içmeye çalışan bir tayfadan her şey beklenir.
iki paket sigara parasına oyunu Türkçe oynayacaktınız şimdi kalın sap gibi

Ben sap gibi kalmam 2 sefer bitirdim. Alt tarafı bir yama için para isteyenlere söyle bunu, adamlar game pass getirmeye kalktılar tek dertleri para, diğer yamaları bile paralı yaptıracaklardı anında tepki geldi.
Madem bitirdin oyunun TR yamasının paralı olması neden seni ilgilendiriyor ki? Ben ve benim gibi İngilizcesi iyi olmayanlar para vermeye razıyken senin gibi düşüncesizler yüzünden oyunu oynayamayacağız mutlu musun?

İyi olmuş.
Madem bitirdin oyunun TR yamasının paralı olması neden seni ilgilendiriyor ki? Ben ve benim gibi İngilizce'si iyi olmayanlar para vermeye razıyken senin gibi düşüncesizler yüzünden oyunu oynayamayacağız mutlu musun?

2020 yılında İngilizce öğrenemiyorum demiyorsun da İngilizce'si iyi olmayanlar diyorsun. 10/10

İyi olmuş.

2020 yılında İngilizce öğrenemiyorum demiyorsun da İngilizce'si iyi olmayanlar diyorsun. 10/10

Sana ne ki ? İster ogrenir İngilizce ister ogrenmez. Vakti yoktur, isi basindan askindir, kapasite yetmiyodur, keyfi istemiyodur sana ne ? Bos bos İngilizce ogrenin demekten baska bir sey yapmayan tiplersiniz. Madem o kadar iyi İngilizcen var 2 milyon kelimelik oyunu cevir de ucretsiz ver bize de oynayalim.

Kimseden zorla para almadilar isteyen indirecekti istemeyen indirmeyecekti tercih meselesi. Sen 2 milyon kelimeyi cevir de bir gelir bekleme ondan sonra konus. Boyle insanlar babasinin hayrina adim atmaz ama lafa gelince hep konusur. Sen ve senin gibiler yuzunden guzelim yama iptal oldu, hala millete yok 2020’de İngilizce ogrenin diye ahkam kesersiniz. Sana ne ya sana ne ? Belesci ordusu, baskasinin emeginin karsiligini cekemeyen haset insanlar yuzunden guzelim proje gitti.

Aynen hep bu beleş mezar bulsa girecek olan ölücü tipler yüzünden güzelim yama iptal oldu.

Katılıyorum. Evrensel dil sonuçta. Bütün oyunlara yama satın almak yerine İngilizce öğrenmeli bence insan. Öğrenemeyenlere saygım var fakat öğrenebileceğini düşünenler bence denemeli.

Bütün firmalar Türkçe dil desteğini koymaya başladı hatta dublaj bile eklıyorlar ama belki de ülkemizde en çok oyunları satılan Rockstar ne hikmetse hiçbir oyununa eklemiyor bu firmaya hiçbir zaman para kazandırmam korsan vs diyorsunuz Türkiye satışları çoğu ülkeden fazla Rockstar'ın.

Bütün firmalar Türkçe dil desteğini koymaya başladı hatta dublaj bile eklıyorlar ama belki de ülkemizde en çok oyunları satılan Rockstar ne hikmetse hiçbir oyununa eklemiyor bu firmaya hiçbir zaman para kazandırmam korsan vs diyorsunuz Türkiye satışları çoğu ülkeden fazla Rockstar'ın.
Bütün firmalar dediğiniz hangi firmalar acaba? Birkaç basit oyun ve CD Projekt dışında pek Türkçe dil göremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı