RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistemi 1080P'de Kullanmak

• Konuyu başlatan Rozi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 10.483
Para var kafalar karışık gerçekten parayla saadet olmuyor be başkan :)
Paran varsa al dostum 240 FPS alırsın CS'de. Ben de i3 8100 GTX 1060 sistemi 720P'de kullanıyorum :)
Para var kafalar karışık gerçekten parayla saadet olmuyor be başkan :)
Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Mesleğin ne? Türkiye'de mi yaşıyorsun?

İşte aradığım cevaplar bunlar bi rahatlama geldi içime, para harcama duygusu geldi içime nedense vuhu :)
Yürüyün hep beraber alış-verişe:) Kapitalizmin pençesinde mutluyuz:)

Paran varsa al dostum 240 FPS alırsın CS'de. Ben de i3 8100 GTX 1060 sistemi 720P'de kullanıyorum :)

Yanlış anlamazsan bir şey soracağım. Mesleğin ne? Türkiye'de mi yaşıyorsun?
Türkiye'de yaşıyorum aynen, ama mesleğimi söyleyemem aylık gelirim var hepsi bu kadar birde ev kendimin olunca param cebimde kalıyor her ay öyle söyleyim :)
Yürüyün hep beraber alış-verişe:) Kapitalizmin pençesinde mutluyuz:)
HAHAHAH :)

Daha çok olması dileği ile. Ben sadece yaş ve şehir olarak merak ettim. Özel değilse tabi.
Yok Estağfurullah tabi söylerim onları :) Yaşım 21, Şehir Ankara :)
Daha iyileri sizin olsun arkadaşlar ben çok yoklum çektim zamanında çok çalıştım bir yerlere gelmek için dişimi sıka sıka diş kalmadı diyebilirim ağzımda :) Şimdi rahata kavuştum biraz paramı biriktirdim bir kaç ay şimdi bekliyorum öyle sistem için. Bu arada eski sistemim 25 FPS'de düşük ayarlarda CSGO oynatıyordu. Siz düşünün zaten şimdi oynatmıyor bile 32 bit işletim sistemi yüzünden oyundan atıyor. Benimde Ahtım vardı sistemi yapacağım diye senelerdir çalıştım bir yerlere geldim zor olsada. Şimdi yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı