RX 590 Nitro+ UnderVolt

Hocam power limit vermez isem kart 60 derecenin üstüne çıkmıyor. MHz değerleri 1100'lerde geziyor ve 58 ila 60 FPS arası. Power limit verince 150 oluyor FPS, MHz 1450-1460 sabit ama sistem kapanıyor.
@RevDeisDou Sadece sıcaklığa bağlamamak gerek, 85'e gelip frekans düşürür anlarım da test ilerlemeden kapanması garip gerçekten. Oyunlarda falan herhangi bir sıkıntı yaşıyor musun?
Oyunlarda FPS yüksek. CS:GO'da 280-300, Apex'te 100-90-130-120 gibi gidiyor. 1560MHz sabit oluyor.

@RevDeisDou Açıkçası sebebini çözemedim tam, sistem kapanmadan önce herhangi bir error gözüküyor mu testte? Eğer oyunlarda sıkıntı yoksa iyi ancak bu testi sıkıntısız geçmesi gerekirdi, 1-2 dk en azından.
Hocam power limit 50 stok 9 sn içinde 3958 hata attı, korktum kapattım. Hocam @Tolga Samet

Son düzenleme:
@RevDeisDou Hata fazla, kartın garantisi var mı? Eğer aciliyetin yoksa gönder istersen, delil olarak OCCT testini atabilirsin. Aksini iddia edemezler zaten. Oyunlarda bozulmalarla karşılaştın mı hiç?
Daha önce garantiye vermiştim 17 gün sürdü geri gelmesi. O zaman ses yapıyordu CW. Artık yapmıyor ama kartı sorunsuz diye geri yolladılar. Bir 17 gün daha beklemek istemiyorum.

Oyunlarda tamamen stabil olması kafamı karıştırdı. APEX' te UV ile 11-12 derce ısıyı düşürüp 16-17 fps artışı gördüm. İyi forumlar. Benimle bu kadar ilgilendiğiniz için teşekkürler. Yorduysam affola. Pek bilgili değilim. Zamanınızı çaldıysam özür dilerim. İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı