RX 590 Undervolt Yapma

Sistemi büyük bir heves ile topladım. Şimdi bu lanet sorunlarla uğraşıyorum. Her sıkıntı, her sorun bizi buluyor ya zaten, şaşırmadım. Bir undervolt bile yapamadık.
OCCT'de PSU testi de var. Yalnız dikkat etmeni öneririm, PSU'ya ve diğer bileşenlere aşırı yükleniyor.
Bir ayarı yokmu nasıl sıkıntısız denerim?
 
Yeni bir bilgisayar topladım diye sevindim. Şu sıcaklık değerleriyle fan zehir etti bana oyun zevkini zaten. Birde sürekli kernel power 41 denen lanet sorunla uğraşıyorum. Forumda araştırdım aynı sorunu yaşayan çoğu kişide ne hikmetse RX590 var. Servise göndermeyi düşünüyorum kartı.

Aslında 75 derece o kart için normal çünkü herkes Nitro+ modeli ile o sıcaklıklara ulaşıyor. Bende Pulse modeli var 82 dereceye kadar çıkıyor. Bana kalırsa bu sıcaklıklar normal. Zaten normal olmasaydı kart belirli bir sıcaklığa ulaştığında çekirdek hızını düşürerek sıcaklığını azaltmaya çalışırdı. Öyle bir şey olmuyorsa o sıcaklık kart için normal sıkcalık oluyor. Yani Technopat'ın 1660ti sistem toplama videosunda oyun testlerinde kartın sıcaklığına dikkat edin, 82 dereceye kadar ulaşıyor. Nvidia tarafında durum böyleyse zaten bu sıcaklık AMD için de hayli hayli normaldir. Bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@Akerfeldt O hata sadece sistemin normal dışı şartlarda kapandığını gösterir, asıl hata ile alakası yok yani.
Ya geçen gün The Crew'ı oynuyorum. Bir görev yapayım dedim, toplasanız maksimum 15 dakika oynamışımdır, %100 yük altında 60 fps gidiyorum pat diye kapanıyor sistem. Bu hatadan kurtulmam lazım benim. Bugün hiç oynamadım hiç olmadı bu hata.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı