S23 vs iPhone12 vs iPhone13

Telefon bile artık lüks tüketime girecek böyle giderse. Fiyatlar resmen uçtu gitti. Yazdığınız telefonlar piyasanın sağlam ürünleri herhangi birini alırsanız üzülmezsiniz.

Tek bildiğim Samsung ikinci elde ciddi değer kaybı yaşayabiliyor. Satması zor oluyor (Bizzat yaşadığım için söylüyorum) Uzun süreli kullanım için alınıyorsa Samsung alınabilir.

@558memoli; telefonu satmak için değil, kullanmak için alıyorsunuz.

Her yıl değişen insanlarda var. Herkes sizin gibi 5-6 yıl kullanmıyor.

İkinci el konusuna değinmek gerekirse, sırf ikinci elde daha fazla edecek diye daha kötü model bir telefona 10k daha fazla vermek ne kadar akıl karı sizce?

Sadece ikinci el değil sosyal medya video performansıda var. Senin S23 le 1080p 60FPS çekip Instagram storiese attığında aldığın kalite ile 12 ile çekip aldığın kalite aynı değil.

Şu anki cihazım Samsung A50 2019.
Hangi telefonu tercih etmeliyim?
S23'ü Trendyol'da 256 GB versiyonunu.
Samsung Türkiye saticisindan 24.000TL'ye buldum.
iPhone 12 28.000TL
iPhone 13 34.000TL

S23 biraz F/P geliyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
S23 andiriod cihaz andiriod eğer oyun fln oynucaksan bütçende varsa 13 tercih ederim oyun için Android almak çok büyük hata olur ama günlük kullanıma için s23 öneririm daha uyguna geldiği için

S23 andiriod cihaz andiriod eğer oyun falan oynayacaksan bütçende varsa 13 tercih ederim oyun için Android almak çok büyük hata olur ama günlük kullanıma için S23 öneririm daha uyguna geldiği için.

S23 de 8 gen 2 gibi çok güçlü bir işlemci var. Bu işlemcinin oyunlarda mağdur edeceğini düşünmüyorum.

Her yıl değişen insanlarda var. Herkes sizin gibi 5-6 yıl kullanmıyor.

Sadece ikinci el değil sosyal medya video performansıda var. Senin S23 le 1080p 60FPS çekip Instagram storiese attığında aldığın kalite ile 12 ile çekip aldığın kalite aynı değil.

Eskisine göre çok daha optimize olduğunu yukarıda belirttim. Hadi diyelim dediğin gibi aşırı fark olsun arada, sırf İnstagram'da daha kaliteli fotoğraf ve video atabilmek için çok daha kötü bir cihaza 10K daha fazla vermenin ne mantığı var?

Kaldı ki arada artık fark yok denecek kadar az 🙂

Şu anki cihazım Samsung A50 2019.
Hangi telefonu tercih etmeliyim?
S23'ü Trendyol'da 256 GB versiyonunu.
Samsung Türkiye saticisindan 24.000TL'ye buldum.
iPhone 12 28.000TL
iPhone 13 34.000TL

S23 biraz F/P geliyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Samsung S23.

Eskisine göre çok daha optimize olduğunu yukarıda belirttim. Hadi diyelim dediğin gibi aşırı fark olsun arada, sırf Instagram'da daha kaliteli fotoğraf ve video atabilmek için çok daha kötü bir cihaza 10k daha fazla vermenin ne mantığı var?

Kaldı ki arada artık fark yok denecek kadar az 🙂

Hocam fotoğraf olarak sorun yok. Ben videodan bahsediyorum. S23 le nereden fotoğraf çekersen çek sosyal medyada kalite sorunu olmaz ama video tarafı fotoğraf gibi çok iyi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı