Sahibinden.com Çar Alım-Satım Dolandırıcılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski başlık daha mantıklıydı moderatörlerde bu aralar sıkıntılar var.
 
Geçmiş olsun. Karakola gittiniz mi?
Konu sahibi arkadaş cezalı durumda şuan yazamıyor galiba. En son aile avukatına danışmaya gitmişlerdi dava açmak için. Bugün yarın dava açarlar. O süre içerisinde parayı yollarlarsa davadan vazgeçecekler, uğraşmayacaklar gereksiz yere.

Benim de evime Kadıköy'den bir kargo yollanmış bugün. Gönderen kişi direkt olarak telefon numaram ile gönderim sağlamış sanırsam. Gönderenin ismini tam göremiyorum ama yarın kargo gelir.
Umuyorum ki içerisinde haksız yere çaldırları para vardır ve bir ihtimal bana kargolamıştır.
Hiç zannetmiyorum ama tanımadığım birinden kargo geliyor hiç beklemediğim bir zaman diliminde.

Teslim alırken ve açarken kesintisiz video çekmeyi planlıyorum. Belkide paranoya yapıyorumdur, bir arkadaşım falan yollamıştır :)
Para harici rahatsız edici bir mesaj falan çıkarsa da ayriyeten kendim şikayetçi olacağım. PTT şubesinden kimliği açık şekilde yollanmış zaten, kendisi olmasa bile bağlantılı biridir mutlak suretle.
 
Son düzenleme:
Sabah sahibinden üzerinden ekran kartı alacaktım. Doğal olarka GET istedim ve gelen cevapta "get açamam parayı hemen havale et kargoyu göndereyim" yazıyordu. Böyle mesajları görünce direk sövesim geliyor. Arkadaşım güzel bir şekilde "get açamam ben seni dolandırmak istiyorum" desene! Ticaret ahlakı sıfır. İşini hakkıyla yapan kişi sayısı neredeyse bitti. Bunun için esnaf olmaya gerek yok. Bir ürün satıyorsan, ticaret yapıyorsundur. Ticaret yapacaksan, hakkını da vereceksin. Bir bana mı ters geliyor bu durum?
 
Son düzenleme:
Valla arkadaşlar 300gram diyor. Para yollamışsa da 5'likler halinde yollamıştır hırsız kardeşimiz.
"Bak parayı veriyorum ama işimizi bozdun, seni de nah böyle uğraştırırlar" falan demek istemiş olabilir :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı