Sahibinden.com Çar Alım-Satım Dolandırıcılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben buradan hırsız beye çok teşekkür etmek istiyorum. Ne zamandır bu kadar heyecan yaşamıyorduk :)
Kargo yoluyla yollamak gibi çok düşünceli bir harekete imza atmış. Bizlere heyecan ve merak duygusunu bir arada yaşattı.

Şaka bir yana yarınki duruma göre ayvayı yeyip yemeyecekleri belli olacak. Umarım ayvayı yemeyi tercih etmemişlerdir. Ayva güzel bir meyve olsa da fazlası mideyi ekşitir.
Abi öyle bir giriş yapmışsın ki gerçekten parayı yollamış sandım.

Valla arkadaşlar yarın sabah muhabbet anlaşılır, kalktığımda gelir inşallah kargo.
G27'sinden olan bir genç var, onun için uğraşıyoruz. İnşallah uğraştırmadan teslim etmişlerdir.

Bu sabah trafikte Kadıköy'e gittim sırf meraktan, harcanan benzin ve zamana yazık :)
Şimdi bu taraftaki şubeye gitsem bu sefer yine dağıtıma çıkmış olacak. Hiç gereği yok evimde bekleyeceğim, artık kim ne yolladıysa umurumda değil :)

Bu sabah trafikte Kadıköy'e gittim sırf meraktan, harcanan benzin ve zamana yazık :)
Şimdi bu taraftaki şubeye gitsem bu sefer yine dağıtıma çıkmış olacak. Hiç gereği yok evimde bekleyeceğim, artık kim ne yolladıysa umurumda değil :)

Baştan sona okudum. Şunu diyorum; dizi yapılsa ancak bu kadar olurdu. Hırsız da biraz atraksiyon istemiş anlaşılan. Umarım paradır da bu iş burada fazla uzamadan biter. Yoksa senin damarına basan yandı abi!

Ya vatandaşa teklifte bulunurken ; Parayı yollarsa şikayetçi olmayacağımızın sözünü verdim.
İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum ama pişman olup geri vermişse dava açılmayacak.

Aksi halde paçayı kurtarabilmesinin mümkünatı yok zaten. Sadece banka hesabından bile çözülür mevzu.

İşler iyice sarpa sardı :) Kargo geldi ve açarken de videoya aldım zaten.

Tanımadığım biri Kadıköy'den benim adresime ve benim telefon numaramla ; Liseden arkadaşım olup şuan 3 seneden beri Amerika'da yaşayan erkek arkadaşımı alıcı olarak gösterip İncil yollamış.

Acaba diyerekten kitabın arasını da kontrol ettim para mara yok :D Konu ile alakası olmayan bir kargoymuş tahmin ettiğim üzre. Ama yinede kendi adıma mantıksız bir kargo aldım az önce.

0bafb22c-b5fb-4017-a298-0f4eecc6c535.jpg
dbf98a71-e01f-4c40-a12d-30f15aa0a696.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı