Sanki Sahibinden'de herkes dolandırıcı.
Öyle bir şey dememiş ki.
Sanki Sahibinden'de herkes dolandırıcı.
Kardeşim bana ulaşamaz mısın?Maalesef arkadaşlar başıma böyle bir olay geldi. Şahısla pazarlık usulü anlaştık, Gigabyte Windforce 780 Ti ekran kartını 700 TL'ye bırakabileceğini söyledi. Dün parayı havale ettim. Şahsiyet kargo teslim belgesini ve ihtirazi kayıt belgesini tarafıma gönderdi. 30 lira da kargo ücreti var. Sonra geldim buraya üye oldum bilgisayar toplama kısmında arkadaşlardan yardım alabilmek için konu açtım. Ne kadar güvendiysem artık kartı elimde hazır bildim. Bugün kargodan teslim aldığımda içinden eski model bir ekran kartı çıktı. Şimdi ne yapmalıyım yol gösterebilecek var mı?
Sorun su sahibinden.com sitesinden bunlar rahatça dolandırıcılık yaparken dolandırılan bir insanın hiç bir hakkı yokmu, yani şöyle madurlar üstüne sadece sumu içeçek, yapanın yanına kar kalmasın diye neler yapılabilir yada caydırıcılıgı yoksa en azından böyle teshir edilerek başka insanların dolandırılmasın önüne geçmek gerekiyor diye düşünüyorum kaldıki babası olan sahıs ben bu adamı tanımıyorum diyorBir bardak su iç sen. Biliyorum için rahatlatmayacak ama bunlar tecrübe olmuştur senin için. Tanımadığın birinin sadakatine güvenmezsin bundan sonra. Bu tarz sitelerden elden kendin kontrol ederek teslim almanı öneririm, civarında ki donanım parçalarını araştır her zaman. Daha doğrusu evinden kolayca çıkıp gidebileceğin bölgeleri seç. Tabiri caiz ise şey de çıkabilir. Geçmiş olsun, tekrar.
 emlak firması oglunun üzerine çıkıyor googlede, beni dolandırdıgı yeni telefon numarası bu +905551804177 engellemiş, sonuç şu dolandıran cezai işlem almıyormu, almıyorsa hayat bunlara güzel buranın linkini attım anında beni engelledi herşeydende haberi var ya insan hakkı olmayanı nasıl alır yer agzından burnundan çıkar ergeç ölümlü dünya haram ergeç bulur çıkarır
 emlak firması oglunun üzerine çıkıyor googlede, beni dolandırdıgı yeni telefon numarası bu +905551804177 engellemiş, sonuç şu dolandıran cezai işlem almıyormu, almıyorsa hayat bunlara güzel buranın linkini attım anında beni engelledi herşeydende haberi var ya insan hakkı olmayanı nasıl alır yer agzından burnundan çıkar ergeç ölümlü dünya haram ergeç bulur çıkarırSorun su sahibinden.com sitesinden bunlar rahatça dolandırıcılık yaparken dolandırılan bir insanın hiç bir hakkı yokmu, yani şöyle madurlar üstüne sadece sumu içeçek, yapanın yanına kar kalmasın diye neler yapılabilir yada caydırıcılıgı yoksa en azından böyle teshir edilerek başka insanların dolandırılmasın önüne geçmek gerekiyor diye düşünüyorum kaldıki babası olan sahıs ben bu adamı tanımıyorum diyoremlak firması oglunun üzerine çıkıyor googlede, beni dolandırdıgı yeni telefon numarası bu +905551804177 engellemiş, sonuç şu dolandıran cezai işlem almıyormu, almıyorsa hayat bunlara güzel buranın linkini attım anında beni engelledi herşeydende haberi var ya insan hakkı olmayanı nasıl alır yer agzından burnundan çıkar ergeç ölümlü dünya haram ergeç bulur çıkarır
Merhaba kardeşim ben vakit kaybetmeden direkt cumhuriyet savcılıgına şikayette bulundum, ifademi alan memurada söyle sormuştum üzerine sumu içeyim böyle şeylerden bir sonuç. Elde ediliyor mu, memur arkadaşın dedigi şu oldu sen sanslısın TC kimlik bilgileri telefonu adresi elinde belgelerin var sen ne yapmak istiyorsun paranımı almak ya da cezalandırılması mı, önceligim cezalandırılması çünkü başka insanlarada zarar vermesini istemiyorum dedim. Memur arkadaşta sunu söyledi yok öyle dünya seni dolandıracak ve de hiç ceza almayacak ilk işi sana ulaşıp anlaşmak istiyecekdir anlaşırsan paranı alırsın dosya kapanır yok ceza almasını istiyorsan şikayetinden vazgeçmememi söyledi, ben sahibinden.com da ulaşıp oradaki üyeligini de kapattırdım, mutlaka yeni üyelik yeni telefon alıp yoluna başka isimlerle devam edecekdir ben görevimi yapayımda başkasıda yanmasın, zaten böyleleri savcılıga gidilip şikayet edilmemesinden nasıl olsa 3 kişiye yaptım ses cıkmadı 4 5 6 yapsamda kimse şikayetçi olmuyor ben devam edeyim derdinde, çekirge misali ben affetmem yasal olarak dolandırıcılık suçtur cezai işlemleri vardır ama bugün ama yarın iyi haberler alacagıma eminim.Daha önce sahibinden.com üzerinden bir şahıs tarafından dolandırılmıştım. Sizden başka mağdur edilen diğer arkadaşlarla organize olup şikayetçi olduğunuz zaman sizi dolandıran şahıs kendiliğinden gelip parayı size geri ödemeyi teklif edecektir merak etmeyin. Öyle kimlik numarası bulmak, fotoğraf, telefon, adres bulmakla olmuyor o işler. Savcı o bilgileri yasal mı yoksa yasal olmayan yollarla mı bulduğunu da merak edecek çünkü. Altındaki dona kadar öğrendim ancak kesin sonuç hukuki yollarla alındı. Hoş, bulduğun adreste yaşadığına emin olsan sorun kalmayacak ama. Sonuç itibariyle yasal süre dolmadan hemen suç duyurusunda bulunulmalı ve peşi bırakılmamalı. Aradan 5-6 ay belki daha fazla geçebilir ancak paranızı alırsınız.
Helal olsun !Merhaba kardeşim ben vakit kaybetmeden direkt cumhuriyet savcılıgına şikayette bulundum, ifademi alan memurada söyle sormuştum üzerine sumu içeyim böyle şeylerden bir sonuç. Elde ediliyormu, memur arkadaşın dedigi şu oldu sen sanslısın tc kimlik bilgileri telefonu adresi elinde belgelerin var sen ne yapmak istiyorsun paranımı almak yada cezalandırılmasımı, önceligim cezalandırılması çünkü başka insanlarada zarar vermesini istemiyorum dedim. Memur arkadaşta sunu söyledi yok öyle dünya seni dolandıracak vede hiç ceza almıcak ilk işi sana ulaşıp anlaşmak istiyecekdir anlaşırsan paranı alırsın dosya kapanır yok ceza almasını istiyorsan şikayetinden vazgeçmememi söyledi, ben sahibinden.com da ulaşıp oradaki üyeliginide kapattırdım, mutlaka yeni üyelik yeni telefon alıp yoluna başka isimlerle devam edecekdir ben görevimi yapayımda başkasıda yanmasın, zaten böyleleri savcılıga gidilip şikayet edilmemesinden nasıl olsa 3 kişiye yaptım ses cıkmadı 4 5 6 yapsamda kimse şikayetçi olmuyor ben devam edeyim derdinde, çekirge misali ben affetmem yasal olarak dolandırıcılık suçtur cezai işlemleri vardır ama bugün ama yarın iyi haberler alacagıma eminim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.