Şeriat kötü bir şey mi?

• Konuyu başlatan 321777
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 159
  • Görüntüleme 20.415
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahaah. O yüzden üç kıtaya hükmetti ve zar zor yıkabildiler.
Dünya'dan ne kadar geri olduğundan haberin var mı? Sanayi devrimi yapılmadı, matbaa yıllar sonra getirildi. Gayrimüslimlerden ek vergiler alındı. Devşirme uygulandı. Bu vb. bir sürü fiyasko. Bu mu çok övdüğün Osmanlı?

Açıkçası ne osmanlı'nın ne şer-i hükümlerin geri gelmesini hiçbir zaman istemiyorum. Düşünsenize göktürk cumhuriyeti'nde yaşadığımızı hem de gerçek bir Türk kültürüyle, Arap'ya da İslam kültürüyle yoğrulmamış bir Türk Devlet'inde yaşamak mükemmel olurdu.

Kurttan medet ummakta bana saçma geliyor veya o efsaneler.

Ülkemizde bir çok din ve ırktan insan yaşıyor. Şeriat gelirse başka dinlere mensup olan insanlara ne yapacağız? Hor mu göreceğiz?
Ayrıca işin bir de şu boyutu var. Malum bizim ülkemizde truzim önemli bir sektör. Şeriat gelirse turist sayısı azalır. Zaten ekonomimiz pek iyi değil bu da iyice çöküntüye sebep olur.
En iyisi herkes kendi istediği gibi yaşasın. Sen istersen hayatını şeriat kanunlarına göre yaşa buna kimse karışmaz.

Eğer olur da ileride cumhurbaşkanı olursam ilk icraatlerimden biri sizin gibi şeriat isteyenleri özel olarak Arabistan'a yollamak olacak. Vereceğim paranızı, uçak biletinizi, çok istiyorsanız gidin orada yaşayın. Siz kimsiniz ki Atatürk'ün savaşarak kurduğu bu cumhuriyeti temelli olarak değiştirmek istiyorsunuz?

Hocam o arkadaşın yazdıklarına bakmayın bile. Adam resmen İslam'a karşı olarak doğmuş. Tamam ateist olursun da, bu kadar da düşman olmazsın İslam'a. :D
Allah akıl fikir versin. Herkes hakkıyla İslami bilgiler edinse böyle şeyler yazmaz, yazmayı geçtim düşünmez bile. Bizi yaradan Allah ne istediyse odur. Kur'an-ı Kerim'de ne yazıyorsa odur.

Diyecek fazla bir şeyim yok, o öve öve bitiremediğin şeriat sistemi yanlış kişiler tarafından çıkarlar doğrultusunda uygulanırsa ne kadar tehlikeli bir silaha dönüşebileceğini incelemen için aşağıya bir video bırakıyorum. Arabistan ve Katar yönetimlerini biraz araştırırsan neden çoğu kişinin şeriat istemediğini anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dünya'dan ne kadar geri olduğundan haberin var mı? Sanayi devrimi yapılmadı, matbaa yıllar sonra getirildi. Gayrimüslimlerden ek vergiler alındı. Devşirme uygulandı. Bu vb. bir sürü fiyasko. Bu mu çok övdüğün Osmanlı?

Bir mektup ile ülke yöneten Osmanlı. Sokullular yetiştiren Osmanlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı