Şeriat kötü bir şey mi?

• Konuyu başlatan 321777
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 159
  • Görüntüleme 20.223
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şeriat Allah'ın gönderdiği din demektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kur'an-ı Kerim'de Allah, emirlerini ve yasakladıklarını kesin olarak bildirmiştir. 1400 Yıl önce Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed(S.a.s) ve Ashabının yaşadığı İslamı yaşamak gerekir. Kulaktan dolma bilgilerden ve Şeriatı kötüleyenlerden uzak durun. Şeriat denince asmak kesmek geliyor çoğu kişinin aklına. Araştırın.

"Hırsızlık yapan erkek ve kadının ellerini kesiniz." (Maide, 5/38).
Merak edenler okusun: İslamiyette Hırsızlığın Cezası

Elhamdülillah Müslümanım ama Ateist olsaydım da çoğunluk Müslüman olan bir ülkedeki insanların rahatını bozup milleti dinsiz yapacağıma Ateistlerin çoğunlukta olduğu bir yere giderdim.
Milleti neden dinsiz yapıyorsun? Sen insanları dinine göre yargılıyorsan o başka.

Konu kapanmadan yorumum bulunsun. Araştırmalara göre Türkiye´de yaşayan müslümanların sadece %10´u şeriata inanıyor. Hatta şeriata inanan %10´luk kısımın sadece %3´ü Türkiye´de şeriat kanunlarının uygulanmasını istediği ortaya çıkmıştı. Bunu da belirtmekte fayda var.

Şeriat isteyen arkadaşlar buyursun. 100 yıl Ata'mın cumhuriyetini bozmaya çalışmanız bile gülünç.
Bu onun bir ve tek olan Allah (c.c) tarafından yaratıldığı gerçeğini değiştirmez. Sonuçta kabire gidince herkes görecek bunu.
😀.

Elhamdülillah müslümanım ama ateist olsaydım da çoğunluk müslüman olan bir ülkedeki insanların rahatını bozup milleti dinsiz yapacağıma ateistlerin çoğunlukta olduğu bir yere giderdim.
Bizim milleti dinsiz yapmak gibi bir amacımız yok, herkesin kendi beyni var okur araştırır, ayrıca ülkeden gitmek kolay olsaydı bugün Y ve Z kuşağından kimse kalmazdı ülkede, Avrupa vesaire niye alsın seni? Bu zırva düşünce yapını değiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı