Sevdiğim kıza hediye almak

Aceleye gerek yok. Ayrıca TYT falan çalışman gerek. Derslerini etkileyecek olursa ailen karşı gelebilir. O yüzden ilk ailenle konuş, kendini bir tart. Okul ile sevgiliyi bir arada götürüp götüremeyeceğini bir düşün önce derim.

Derslerimi etkileyeceğini pek düşünmüyorum. İkisini beraber götürmeye çalışırım.
Kendini az alıştır kıza hayır diyemiceği bir hale getir sonra patlat.

Nasıl yani?
 
İlk defa bir kızla buluşacağım kahve zaten ısmarlayacaktım ama nasıl iltifatlar etmeliyim?

Abaza gibi değil de güzel bir dille güzel olduğunu söyleyebilirsin. Buluştuğunuz gün özel olarak taktığı bir kolye veya elbise vs. giydiyse ona yakıştığını söyleyebilirsin. Senin için yaptığı farklılıkları fark etmen hoşuna gider.
 
Kadınlar alev gibidir, eğer siz o alevi söndürmek istiyorsanız sakın ha rüzgar gibi yaklaşmayın aynı su gibi olun sade ve pür ancak o bu ateşi söndürür.
Yani dostum doğal davran eğer o seni zaten severse o hallerinle sever yoksa olmaz o kızdan sana yar.
 
Yani 1-2 hafta boyunca beraber bir yerlere davet edeyim ufak iltifatlarla beraber sohbet başlatmaya çalışayım. En sonunda da söyleyeyim mi? Ya da ne bileyim söylemesem mi? Eğer kabul etmezse onunla olan samimiyetimiz sıfırlanmaz mı?
 
Once kendini sev. Hic kimsenin kalbini kirma ne yaparsa yapsin. Motton bu olsun. Beyfendi olmak yumusaklik degil adam olmanin dibidir. Beyfendi adam Andimizi icmis delikanlidir bu unutma. Her zaman hediye alma. Arada sirada kucuk seyler yap yeter. Bir insana iltifat etmek guzeldir et ama her zaman degil. Kendin ol dogal davran yasin genc yok yere strese girme dicem ama anliyorum seni. 😁 Hayatinda once kendine iyi davran sonra etrafindakilere iyi davran ve sukur et hak yeme kalp kirma daha ne olsun. Basarilar.
 
İlk buluşmada hediye alman hoş olmaz çünkü yolun başı bu. Kızın karakterini zevklerini öğrendikten sonra ona uygun hediye alırsın ama zamanla. İlişki başlarsa sakın seninle çıktığı için teşekkür falan etme edeni gördüm daha önce. Ayrıca derdin iltifat etmek olmasın eğer içinden geliyorsa gerçek ve samimi iltifatta bulun. Kendin ol işte. Genelde bu yaşlarda ilişkilerin başında kendi olmadığı için sevgililer başta her şey iyi sonra iki tarafta kendi gibi olmaya başladıklarında ilişki kopuyor. O yüzden baştan kendin ne isen o ol.
 
Yani 1-2 hafta boyunca beraber bir yerlere davet edeyim ufak iltifatlarla beraber sohbet başlatmaya çalışayım. En sonunda da söyleyeyim mi? Ya da ne bileyim söylemesem mi? Eğer kabul etmezse onunla olan samimiyetimiz sıfırlanmaz mı?
Kankam sen davet et biraz takil. Baktin disardaki hareketleride hosuna gidiyor. Sonra soylersin direk. Kabul etmez ise sorun degil ayip degil. Disarda sosyallesin biraz sonra bakarsin duruma gore. Belki bir yere yemege goturursun orda soylersin.
 
Kankam sen davet et biraz takil. Baktin disardaki hareketleride hosuna gidiyor. Sonra soylersin direk. Kabul etmez ise sorun degil ayip degil. Dışarıda sosyallesin biraz sonra bakarsin duruma gore. Belki bir yere yemege goturursun orada soylersin.

Ayıp olmadığını biliyorum ama dediğim gibi ya aramızdaki samimiyet zarar görürse.
Eh, yüzyüzeyken görüldü atması garip olurdu.

Bu kadar hızlı gitme bence. Bi' tanı kızı ona göre hareket edersin.

Yani o cümlede ben sanal ortamda beni biraz umursamıyor anlamında bir şey yazmak istemiştim aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı