Sevdiğim kıza hediye almak

Son olarak yazayim. Ben cok tecrube edindim
Abi bir soru daha soracağım sakıncası yoksa. En sonda sıralamışsın ya hani bunu kaç hafta kadar götüreyim. Kendimi hazır hissedene kadar mı yoksa ne bileyim 1-2 ay boyunca beraberken en sonda söyleyeyim mi?
Kankam bak senle kafa bulmuyorum. Ben insan iliskileri iyi bir kisiyim. Bu sayede benim cokta kiz arkadasim oldu yerli yabanci ama bu demek degil ki herkes ayni. Kankam bu ask mesk islerini planlayarak yapamazsin sen tecrube edeceksin. Tabi yazdiklarim dogru genelliyoruz ama olay "SENSIN". Kendine oyle 1-2 ay diye hedef koyma. Sen istediginde yaz kizla disarda takil vakit gecir. Vakit gecirmenin bir limiti yok. Herkes farkli birbirinden. Bazen bir kiz oluyor 3-4 ay senle geziyor gidip baskasini seviyor. Bu yurek bunlarida gordu neler gordu. O yuzden herseye hazir olup vakit gecirmeye bakicaksin. Zaten hoslanan insan zaman gectikce senin yanina gelir yada senle vakit gecirmek ister bunu unutma. Sen klasik disariya cik eglen gez dolas. O insanla vakit gecirmekten zevk aliyorsan boyle devam et. Baktin birgun artik arkadasligini kaybetmeyi goze aliyorsun o zaman riske girip acilirsin. Hayatta her alandaki gibi bunda da kazanmakta var kaybetmekte bunu unutma. Aranizdaki samimiyet seviyesine gore onu sen belirlersin ama sakin "Telefondan sosyal medyadan vs." acilma! Aslanlar gibi guzel bir yere yemege gidersin hayatindaki yerinden ve oneminden bahsedersin duruma gore sana dedigim cumleleri kullan. Ben oyle Red cok yasadim boyle karsimda biri varken red yemek uzucu oluyor yan masa duyuyor falan. Kirici maalesef ama orda da senin zarifligin ve beyfendiligin ortaya cikar. Yemegine devam edersin evine birakirsin vedalasirsin. Aslanlar gibi gogusun dik kirginda olsan evine gidersin ama bu zarifligin bir omur unutulmaz. Dedigimi yaparsin yani(Negatif bir sonuc icin). Uzun lafin kisasi: Fevri olma. Zaman gecir gez ve dolas. Kendine arada sor seviyor muyum diye? Oyleyse neden diye sor? Senin yaslarindayken (simdi 30 olucam) o kadar fevriydim ki sanki kiz hemen baskasina gidicek zannederdim. Oyle birsey yok iste. Eger zaten baska bir kiz seni secmeyip gidiyorsa X bir sahisa merak etme bu kiz senin icin yararli degil demektir. Hayatina yeri geldiginde devam etmesini bileceksin. Dedigim gibi benim yaptigim birsey yok. Ben burda Andimizi icmis bir abin olarak. Sadece sana tavsiye veriyorum. Kendini kasmadan yoluna devam et. Gonul bu tavsiye dinlemez ama yolun cok uzun Allah nasip ederse. Sen ve senin gibi olan genc kardeslerim icin en iyisini diliyorum! Benim yasitlarim icinde gecerli herkese sevgiler saygilar! Kapimiz acik.
Son olarak yazayim. Ben cok tecrube edindim

Kankam bak senle kafa bulmuyorum. Ben insan iliskileri iyi bir kisiyim. Bu sayede benim cokta kiz arkadasim oldu yerli yabanci ama bu demek degil ki herkes ayni. Kankam bu ask mesk islerini planlayarak yapamazsin sen tecrube edeceksin. Tabi yazdiklarim dogru genelliyoruz ama olay "SENSIN". Kendine oyle 1-2 ay diye hedef koyma. Sen istediginde yaz kizla disarda takil vakit gecir. Vakit gecirmenin bir limiti yok. Herkes farkli birbirinden. Bazen bir kiz oluyor 3-4 ay senle geziyor gidip baskasini seviyor. Bu yurek bunlarida gordu neler gordu. O yuzden herseye hazir olup vakit gecirmeye bakicaksin. Zaten hoslanan insan zaman gectikce senin yanina gelir yada senle vakit gecirmek ister bunu unutma. Sen klasik disariya cik eglen gez dolas. O insanla vakit gecirmekten zevk aliyorsan boyle devam et. Baktin birgun artik arkadasligini kaybetmeyi goze aliyorsun o zaman riske girip acilirsin. Hayatta her alandaki gibi bunda da kazanmakta var kaybetmekte bunu unutma. Aranizdaki samimiyet seviyesine gore onu sen belirlersin ama sakin "Telefondan sosyal medyadan vs." acilma! Aslanlar gibi guzel bir yere yemege gidersin hayatindaki yerinden ve oneminden bahsedersin duruma gore sana dedigim cumleleri kullan. Ben oyle Red cok yasadim boyle karsimda biri varken red yemek uzucu oluyor yan masa duyuyor falan. Kirici maalesef ama orda da senin zarifligin ve beyfendiligin ortaya cikar. Yemegine devam edersin evine birakirsin vedalasirsin. Aslanlar gibi gogusun dik kirginda olsan evine gidersin ama bu zarifligin bir omur unutulmaz. Dedigimi yaparsin yani(Negatif bir sonuc icin). Uzun lafin kisasi: Fevri olma. Zaman gecir gez ve dolas. Kendine arada sor seviyor muyum diye? Oyleyse neden diye sor? Senin yaslarindayken (simdi 30 olucam) o kadar fevriydim ki sanki kiz hemen baskasina gidicek zannederdim. Oyle birsey yok iste. Eger zaten baska bir kiz seni secmeyip gidiyorsa X bir sahisa merak etme bu kiz senin icin yararli degil demektir. Hayatina yeri geldiginde devam etmesini bileceksin. Dedigim gibi benim yaptigim birsey yok. Ben burda Andimizi icmis bir abin olarak. Sadece sana tavsiye veriyorum. Kendini kasmadan yoluna devam et. Gonul bu tavsiye dinlemez ama yolun cok uzun Allah nasip ederse. Sen ve senin gibi olan genc kardeslerim icin en iyisini diliyorum! Benim yasitlarim icinde gecerli herkese sevgiler saygilar! Kapimiz acik.
NOT: Iste seni oyle yan cebine koymus gibi davranan. Sana alt ust muamelesi yapan kizlardan bir hayir gelmez. Gelenini daha gormedim ben. Hayatta bir cizgin olsun onun hicbir zaman asagisina inme. Ornek veririm de istersen cok yazdim yazmiyorum. Ilk basta kendine deger ver. Kimse senden kiymetli degil.

Son olarak yazayim. Ben cok tecrube edindim.

Kankam bak senle kafa bulmuyorum. Ben insan iliskileri iyi bir kisiyim. Bu sayede benim çok da kiz arkadasim oldu yerli yabanci ama bu demek degil ki herkes ayni. Kankam bu ask mesk islerini planlayarak yapamazsin sen tecrube edeceksin. Tabi yazdiklarim dogru genelliyoruz ama olay "sensın". Kendine oyle 1-2 ay diye hedef koyma. Sen istediginde yaz kizla dışarıda takil vakit gecir. Vakit gecirmenin bir limiti yok. Herkes farkli birbirinden. Bazen bir kiz oluyor 3-4 ay senle geziyor gidip baskasini seviyor. Bu yurek bunlarida gordu neler gordu. O yuzden her şeye hazir olup vakit gecirmeye bakacaksin. Zaten hoslanan insan zaman gectikce senin yanina gelir ya da senle vakit gecirmek ister bunu unutma. Sen klasik disariya cik eglen gez dolas. O insanla vakit gecirmekten zevk aliyorsan boyle devam et. Baktin bir gün artik arkadasligini kaybetmeyi goze aliyorsun o zaman riske girip acilirsin. Hayatta her alandaki gibi bunda da kazanmakta var kaybetmekte bunu unutma. Aranizdaki samimiyet seviyesine gore onu sen belirlersin ama sakin "telefondan sosyal medyadan vs." acilma! Aslanlar gibi guzel bir yere yemege gidersin hayatindaki yerinden ve oneminden bahsedersin duruma gore sana dedigim cumleleri kullan. Ben oyle Red cok yasadim boyle karsimda biri varken Red yemek uzucu oluyor yan masa duyuyor falan. Kirici maalesef ama orada da senin zarifligin ve beyefendiligin ortaya cikar. Yemegine devam edersin evine birakirsin vedalasirsin. Aslanlar gibi gogusun dik kirginda olsan evine gidersin ama bu zarifligin bir omur unutulmaz. Dedigimi yaparsin yani(negatif bir sonuc için). Uzun lafin kisasi: Fevri olma. Zaman gecir gez ve dolas. Kendine arada sor seviyor muyum diye? Oyleyse neden diye sor? Senin yaslarindayken (simdi 30 olacağım) o kadar fevriydim ki sanki kiz hemen baskasina gidecek zannederdim. Oyle bir şey yok iste. Eger zaten baska bir kiz seni secmeyip gidiyorsa X bir sahisa merak etme bu kiz senin için yararli degil demektir. Hayatina yeri geldiginde devam etmesini bileceksin. Dedigim gibi benim yaptığım bir şey yok. Ben burada andimizi icmis bir abin olarak. Sadece sana tavsiye veriyorum. Kendini kasmadan yoluna devam et. Gonul bu tavsiye dinlemez ama yolun cok uzun Allah nasip ederse. Sen ve senin gibi olan genc kardeslerim için en iyisini diliyorum! Benim yasitlarim icinde gecerli herkese sevgiler saygilar! Kapimiz acik.

Not: Iste seni oyle yan cebine koymus gibi davranan. Sana alt ust muamelesi yapan kizlardan bir hayir gelmez. Gelenini daha gormedim ben. Hayatta bir cizgin olsun onun hiçbir zaman asagisina inme. Ornek veririm de istersen cok yazdim yazmiyorum. Ilk basta kendine deger ver. Kimse senden kiymetli degil.

Benden başka konuştuğu erkek yok dediğine göre. Yani benim gibi samimi olduğu.

Merhaba. Ben dün dershanede beraber olduğumuz kızla konuşmaya çalıştım biraz(ilk kez beraber ve baş başa) sonra ben istemeden bana numarasını ve Instagram'ını verdi bende akşamına onu beraber yürüyüşe çıkmak için davet ettim o da gelebileceğini söyledi. Ben o gün ona olan sevgimi en net ve saf ama unutmayacağı şekilde söylemek istiyorum. Sizce bu doğru bir karar mı? Ve eğer bunu yaparsam da bir hediyeyle gitmek istiyorum. Sizce söylemeli miyim? Nasıl bir hediye almalıyım?

Not: Takıları sevmiyor.
Not 2: İlk konuşmaya çalıştığında bana ailesini anlattı ve göz temasını hiç kesmedi sizce bu bir işaret midir?
Not 3: WhatsApp üzerinden konuşurken kısa cevaplar veriyor ve bazen görüldü atıyor ama yüzyüzeyken böyle bir durum söz konusu değil.
Seni arkadaş olarak görüyordur çok heyecan yapma.

Fazla üzülmezsin o zaman 🤣😅

Sevindim gibi bir şey oldu zaten bu yüzden başka konuştuğu erkek yokmuş öğrenmem biraz garip oldu ama 😂
Hatta sonra bir de ben biraz garipsedim ilk defa böyle eş cinsel birini gördüğüm için ve o anki hayal kırıklığıyla tepkim biraz garip oldu ve homofobik diye engel yedim. Öncesi zaten aşırı karışık.

Biraz zaman geçsin be hocam. Daha dün tanışmışsınız :D

Aga zaten yürümezmiş üstteki mesajlara baksana😂
Biraz zaman geçsin be hocam. Daha dün tanışmışsınız :D

Nasıl ya hiç tahmin etmemiştim :D

Vallahi sen bir de bana sor normal konuşurken tabii ben aşırı istekliyim onunlu konuşmaya "bu arada ben lezbiyenim" dedi dediğim gibi garipsedim ve tepkim biraz değişik oldu bana homofobik deyip engelledi.

Aga zaten yürümezmiş üstteki mesajlara baksana😂

Vallahi sen bir de bana sor normal konuşurken tabii ben aşırı istekliyim onunlu konuşmaya "bu arada ben lezbiyenim" dedi dediğim gibi garipsedim ve tepkim biraz değişik oldu bana homofobik deyip engelledi.
Hocam bence kıza yakınlaşın. Belki lezbiyenlikten vaz geçer :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı