Sigaraya başlamalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir soruyu sorunca başla diyesim geliyor sigara içmeli miyim diye konumu açılır cidden. Yarıldım yeminle.

Geçmiş olsun bende ters tepti bu olay sanırım. 2 tane kıytırık Çin aşısı vurdurdum 20 yıldır da sigara içerim hiç sigara içmeyen ve BioNTech aşıları tam arkadaşla COVID'lilerin düğününde halay çektik bu 1 hafta yataktan çıkamadı bana da pozitif dediler fark bile hissetmedim.

Virüs barınacak ortam bulamadı zaar.

Sağ olun. Babam hiç aşı olmayıp üstüne geçmişte zatürre yüzüne yoğun bakımda yatmıştı. Zatürre yüzüne yoğun bakım yattıktan sonra bırakmıştı sigarayı. COVID olduğu dönem gastroenterelog muayene süreci vardı. Ülser tedavisi oluyordu.

Millet nasıl bırakırım diye konu açar bu da başlayayım mı diye konu açar :D Kusura bakma da, aklınız ters mi çalışıyor yani zararlı olduğunu bildiğin halde niye başlayayım diye konu açar bir insan? Evet mi dememiz lazım bu konuya? Hayır cevabını alacağın belli. Yani demek istediğim başlayacaksan başla yani insanlar başla deyince zararı mı azalacak?

Millet nasıl bırakırım diye konu açar bu da başlayayım mı diye konu açar :D kusura bakma da, aklınız ters mi çalışıyor yani zararlı olduğunu bildiğin halde niye başlayayım diye konu açar bir insan? Evet mi dememiz lazım bu konuya? Hayır cevabını alacağın belli. Yani demek istediğim başlayacaksan başla yani insanlar başla deyince zararı mı azalacak?

İnsanlar istediği merak ettiği konuyu açma hakkına sahip sigaranın faydalı veya zararlı olduğunu bilirim veya bilmem bana kalmış bir şey yani konu açmak veya açmamak da bana kalan bir şeydi açmayı tercih ettim kendince eleştiri yapmaya çalışıyorsun insanlar bana nasıl cevap verirse bende onlara o şekilde cevap vermeyi seven birisiyim kusura bakma da aklın ters mi çalışıyor.

Ara ara içtiğinde keyif veriyor evet ama bunu bağımlılık haline getirmemek lazım ki oda imkansıza yakın. Ben 2-3 haftada 1 paket içiyorum sadece canım cektiğinde ve keyif almak istediğimde o kadar bağımlısı değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı