Sigaraya başlamalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek iyi yanı duman çıkması başka hiçbir şey değil hocam bende içiyorum pişmanım ama duman görmeden duramıyorum. Ağzımdan çıkan dumanı seyretmek en zevkli tarafı. Bir de sakinlik veriyor.
Bir tane satın al ve sigara içmek istediğinde içine girip nefes al-ver. Ciğerlerinde hissedeceğin acı sigaranın yakında vereceği acıdan çok daha az olur🙃

Ben bayağıdır içmiyordum. Tekrardan başladım ne yazık ki. Bırakmam gerekiyor. Tavsiyem hiç başlamaman yönünde olacak. Çünkü ne eskisi gibi koşabiliyorum, ne de kondisyonum var. Nefes nefese kalıyorum. Ve ayriyetten kötü kokup boğazları kötü yapıyor.

Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Asla başlama. Hem kendine zarar verip hem de boşa para harcamış olursun. Altın kaplı telefon almak veya altın kaplı besin yemekten bile saçma bir şey Sigara.

Asla başlama. Hem kendine zarar verip hem de boşa para harcamış olursun. Altın kaplı telefon almak veya altın kaplı besin yemekten bile saçma bir şey Sigara.
Bazıları bu dönemdeki zamları da kullanıp kendini çok yönlü baskılayarak falan bıraktı ama bu dönemde başlarsan bırakmak çok çok zor olur.

Yakacak paranız varsa alabilirsiniz, Türkiye ekonomisinde Günlük min 30TL vermek zor bir şey orası ayrı. Gerçi Türk insanı sigara içmesin de kim içip efkarlansın değil mi? Ne demiş iPhoneDO İnsanlar neyin doğru olduğunu bilse ülke bu halde olur mu?

Benim babam da 2 yıl önce falan bıraktı ve o zamandan beri o da dahil bütün aile daha sağlıklı. Sigara içersen bu çevreni ve aileni de pasif içicilikle etkiler. Belki onlara senden bile fazla zarar verir. Kendini düşünmüyorsan bile bu zararın herkesi etkilediğini bil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı