Sigaraya nasıl başladınız?

Sigaraya başlama sebebinizi anlayamıyorum, çoğu ergenlik etkisiyle fakat bence çok gereksiz stresinizi alıyor deseniz anlık bir şey aslında daha çok stresinizi arttırıyor verdiği zararlar zaten cabası.
Nikotin anlık stresi azaltıyor fakat devamlı olarak daha da artıyor aslında.

Ortamlarda farklı sigaralar içerdim ancak bağımlısı olmadım, artık sigara uzatanı da red ediyorum. :)

Yakalanma durumu olmadı, gittim bizimkilere "içiyorum" falan dedim hoş karşıladılar.
Hocam bende de öyle oldu. 1 kere içiyordum ve 2. dalı içmem imkansız gibi bir şeydi. Yaklaşık 2 ay boyunca her hafta bir dal içip 2. dalı içemiyordum bu durum çok uzun zaman sonra değişti. Sizde bırakabilmişsiniz veya bırakmayı tercih ettiniz bilmiyorum. Ne mutlu size.

Bağımlı değilim, ayda 2-3 dal anca. Bir paket bana rahat 7-8 ay yetiyor. Can sıkıntısından falan içiyorum, öyle içmeyince kafayı vurmalar yok. Başlama sebebim sırf keyif, can sıkıntısı. İçtiğim sigara da o kadar ağır değil zaten.

6-7 yaşında kağıt sarıp içiyorduk arkadaşlarla maç sonu kağıdın içine zeytin sarıp içiyorduk sonra 4 yıl nargile son 9 yıldır sigara devam.
Neden başladığımıda söyleyeyim çocukken çok sevdiğim bir kız vardı kaybettim toprak oldu o kıza bağımlıydım ileride babandan isteyeceğim seni falan derdim sürekli.
@OSAYİSAMUEL gülünecek bir durum mu var?
Hocam kağıt sarma anınıza güldüm çünkü küçük yaşlarda bulamayınca bende öyle yapıyordum. Sadece orayı okuyup attım kusura bakmayın devamında yazdıklarınızı okumadım.

Hocam kağıt sarma anınıza güldüm çünkü küçük yaşlarda bulamayınca bende öyle yapıyordum. Sadece orayı okuyup attım kusura bakmayın devamında yazdıklarınızı okumadım.

Kusura bakmayın biraz sert çıkışmış gibi oldu ama onu kaybettiğim gün aklımdan çıkmıyor ve hislerim vardı ona karşı.

Hocam bende de öyle oldu. 1 kere içiyordum ve 2. dalı içmem imkansız gibi bir şeydi. Yaklaşık 2 ay boyunca her hafta bir dal içip 2. dalı içemiyordum bu durum çok uzun zaman sonra değişti. Sizde bırakabilmişsiniz veya bırakmayı tercih ettiniz bilmiyorum. Ne mutlu size.
Cebimde paketle gezdiğim de olmuştu hocam ama o paketi anca birkaç ayda bitirirdim; Paketin yarısını içiyorsam, bir o kadarını da ikram ediyordum.

Sigaranın bana yaramadığının farkındaydım, bir daha elimi uzatmadım zaten. 😂

Tavsiyem sigara paketine vereceğiniz parayla spor salonuna gidin olur, vücuduna bakmayan adamın başkasına hayrı dokunmaz. 😊

Cebimde paketle gezdiğim de olmuştu hocam ama o paketi anca birkaç ayda bitirirdim; Paketin yarısını içiyorsam, bir o kadarını da ikram ediyordum.

Sigaranın bana yaramadığının farkındaydım, bir daha elimi uzatmadım zaten. 😂

Tavsiyem sigara paketine vereceğiniz parayla spor salonuna gidin olur, vücuduna bakmayan adamın başkasına hayrı dokunmaz. 😊
Hocam küçüklüğümden beri spor salonuna da gidiyorum ve sigarayı bağımlılık derecesinde çok içmiyorum 3 günde 1 falan. Bu şekilde bile spor yaparken nefes alıp vermene ettiği etkiyi çok rahat anlayabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı