8.sınıfım matematiğim kötü fakat şimdiden günde 3-4 saat çalışarak LGS'den yüksek alabilir miyim sadece 1. dönem konuları çıkacak.
Zaten ilk konu anlatımları dinleyip sonradan çözüm yapmak istiyorum.Evet. Ama tabii sadece öyle dinledin hop bitti değil, o çalıştığın dersleri tekrarlaman gerekir.
Kanka, temelin iyiyse yaparsın zaten matematikte fazla zorlamazlar. Cebirsel ifadelere kadar çıkıyor. Zaten zorlayanlar cebirselden sonrasında.
1.dönem konularından eksiğin kalmasın.
Olasılıktan 2 tane soru geliyordu önceden bu sene 5 tane bile gelebilir yani veri analizi falan benim önerim zaten 4 ay kalmış kapa sosyal medyaları dersine odaklan. Yazın ne yaparsan yap. Ara dersleri fullesen matematikten en az 8 net çeksen fenden de 14 türkçeden 15 ideal yaparsın.
Sınavda varacakları dersin matematik olduğunu düşünüyorum. Kitap okuyun Türkçe gelişecektir bir nebize zaten.
Mat ve fen önemli.
8.sınıfım matematiğim kötü fakat şimdiden günde 3-4 saat çalışarak LGS'den yüksek alabilir miyim sadece 1. dönem konuları çıkacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.