Şimdiden çalışsam LGS'den iyi puan alabilir miyim?

Sana bakan söylemiş herhalde dostum zor çıkacak diye karantinada da 2.donem konularını sormadılar ama o seneden daha zor olan seneler vardı. Bende kesin konuşmuyorum en zor senede olabilir ama hiçbir şey kesin değil. Kesin zor olacak diye bir şey de yok.

2020 senesi bazı senelere göre yüzdelik dilimleri daha yüksekti. Milletin kolay olacak dediği sınav bu mu hocam. Hiç sanmam.

Şahsen ilk günden beri çalışıyorum. şuan başlasan maximum 390 alabilirsin. Sonuçta çalışan ile çalışmayanın bir farkı olacak. @NNUE haksız mıyım hocam? Brn derslere ilk başladığımda 360 civarları alıyordum. Şimdi başlamak pek iyi sonuç getirmez.
Herkesin kavrayışı, zekası farklı. Sistem ezber, 4 ayda bile 400 alacak bir puana çıkabilir.

Kavrama yeteneği varsa.

2020 senesi bazı senelere göre yüzdelik dilimleri daha yüksekti. Milletin kolay olacak dediği sınav bu mu hocam. Hiç sanmam.
Bazı senelere göre yüksekti ben kolay olcak demiyorum sen sanki en zor sene olacakmış gibi anlatıyorsun en zor sene olacağını sanmıyorum ülkenin en büyük felaketinin yaşandığınıda unutmamak lazım.

Deneme sonuçlarını söylerse her şey netleşmiş olur hocam. Şu an 400 puan da alıyor olabilir.

350 puandan falan başlarsa, bana göre MEB'in soruları sıkıntılı sorular.
Denemeden aldığı sonuçtan da düşük gelebilir. O yüzden ustalaşmak gerekiyor.

Varacakları dersin derken.
Ders olarak söyledim matematik dersi gibi.

Bunu duymak iyi hissettirdi çok teşekkür ederim size.

Bir yandan da siber güvenlik alanında ilerlemek istiyorum fakat ailem tek bu olmaz okulu da boş vermemek lazım diyor.
Hocam siber güvenlikten yazılıma yönelmek içinde matematiğe gerek var tabii yazılıma yönelecek misiniz bilmiyorum sadece söylemek istedim.
Aileniz haklı boş verirseniz ileride işsiz kalırsınız ileride şartlar değişir elbet ama kötü bir okul kötü bir mesleğin temeli diye düşünüyorum.

Ders olarak söyledim matematik dersi gibi.

Hocam siber güvenlikten yazılıma yönelmek içinde matematiğe gerek var tabii yazılıma yönelecek misiniz bilmiyorum sadece söylemek istedim.
Aileniz haklı boş verirseniz ileride işsiz kalırsınız ileride şartlar değişir elbet ama kötü bir okul kötü bir mesleğin temeli diye düşünüyorum.
Ya illaki işsiz kalmam fakat iyi bir işe sahip olamam.

Böyle bir sınırlama koymak mantıksız. @475454 örneğin son deneme de ya da ortalama ders ders kaç net yapıyorsunuz? Ona göre bir şey diyebiliriz.

Denemeleri pek ciddi yapmıyorum türkçeden yapsam 15 net matematikten 3-4 net falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı