Şimdiden çalışsam LGS'den iyi puan alabilir miyim?

Okuldan gelir 1 saat uyur sonra 3 saat dersimi çalışır geri kalan vakitte south park izler uyurum.

Öncelikle 1K mesajınız hayırlı olsun. Bence sonradan akıllananlar hiç telefona bakmaz, yani seçim sizin. Benim ilimde çok okul yok o yüzden iyi bir okula gitmezsem okul çok sıkıntı çıkabilir. Yazdan beri çalışıyorum.

Öncelikle 1K mesajınız hayırlı olsun. Bence sonradan akıllananlar hiç telefona bakmaz, yani seçim sizin. Benim ilimde çok okul yok o yüzden iyi bir okula gitmezsem okul çok sıkıntı çıkabilir. Yazdan beri çalışıyorum.

Sağ olun bakarım telefona teknolojik aletlere hedefim siber güvenlik alanında ilerlemek.

Bugün yapamadım sebebi ise gece geç uyudum okuldan geldim uyudum tekrar ve saat geç oldu bugün dersi dinledim umarım başarırım.

Son düzenleme:
@475454 hocam bende sizle aynı durumdayım hatta söyle gösteriyim.

421D0B84-A9A1-407D-8ABD-0364793A4037.jpeg

Boş olan yer benimki ben ne derse kendimi verebiliyorum psikolojik sanırım bir sıkıntım var ders çalışmak istemiyorum hatta dershanedeki bu genelbu bu gibi alıyorum sırf çok soru çözdüm diye göstermk için soru çözmeyip atıyorum. Hocalarım ne yapacağım bundan bende rahatsızım ama yapıyorum ne yapacağım.

@475454 hocam bende sizle aynı durumdayım hatta söyle gösteriyim.

Eki Görüntüle 1678658

Boş olan yer benimki ben ne derse kendimi verebiliyorum psikolojik sanırım bir sıkıntım var ders çalışmak istemiyorum hatta dershanedeki bu genelbu bu gibi alıyorum sırf çok soru çözdüm diye göstermk için soru çözmeyip atıyorum. Hocalarım ne yapacağım bundan bende rahatsızım ama yapıyorum ne yapacağım.
Zor ama belki iyi bir anadolu gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı