Şimdiki nesil neden böyle?

Bu kısmı pek anlayamadım. Whatsapp grubunda böyle bir şeyin olmasının amacı ve anlamı tam olarak nedir? Neden çorap ve pantolon? Neden başka giysi parçası değil de spesifik olarak bu ikisinin olmasının belli bir nedeni var mı?
Erkeklerde ayak fetişi var sanırım:D Ama kızlarda ne fetişi var onu çözemedim:D
Ben 17 yaşındayım. Genel olarak bunu düşünüyorum. Benden sonraki nesili anlayamıyorum. Yabancılaşma sevdalısı gençler var karşımızda. Yaptıkları şeylere anlam veremiyorum. Saygıdan da yoksunları, hiçbir şeyden memnun değiller. Karşında bir şey diyemezken arkanı döndüğün zaman sövüyorlar. Ama onları da suçlayamayız, sonuçta beyinleri yıkanıyor. Durumun farkında olanlar da bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Son düzenleme:
@Beypazarı Maden Suyu Biz böyle insanlara m*l deyip geçiyoruz direk yüzüne şaka ile karışık olduğu için kimse alınmıyor. Ben ortaokulu Batman'da okudum sizin ortamınız kadar aşağı yukarı kötü bir ortam vardı, 3 kişilik bir arkadaş grubumuz olduğu için kendimi yanlız hissetmedim. Liseye geçince görmedim bu tipleri ortaokuldan çoğu arkadaşımda belirli bir olgunluk olduğunuda gördüm. (istisnalar hariç onlar hâla aynı)

Bakın ben 16 yaşındayım. Ben çoğu yaşıtım gibi büyümedim hep hesap kitap işleri ile büyüdüm çünkü babam en kral esnaflardan biriydi ve benimde ona yardım etmem gerekiyordu. Benim çocukluğum ailemin pohpohlaması ve abartılı sevgisi ile geçmedi. Ne yaptıysam kendimi geliştirmek için yaptım. Ben çizgi filmle büyümedim şahsen izlediklerim ya olacak o kadar ya huysuz virjin olurdu. Zamanında hayatımı o kadar sevmezdim ama şu an anlıyorum. En doğru şekilde öğrendim hayatı. O yüzden bana artık insanlar çok itici geliyor. Zaten fazla sosyal bir insan olmamışımdır. Fakat bir çocuk gelip bana karadelikler, yazılım dilleri gibi teknolojik ve bilimsel bilgileri öğretmemi isterse hemen kaptırıyorum kendimi. Bir çocuğun benim gibi zorluklarla büyümesi gerek ki hayal gücü olduğundan daha iyi hale gelsin. He şu an iyi bir lisedeyim. 3D tasarım ve modellemeden paramı kazanıyorum Allah'a bin şükürler olsun her şeyim yerinde. Ben bütün bunları Allah'a ,Atatürk'e, aileme, Levent Kırca'ya, Seyfi Dursunoğlu'na ve yenilikçi insanlara borçluyum. Çünkü onlar beni eğitti ve geliştirdi. Uzun zamandır bunun gibi konularda doluydum biraz içimi dökeyim dedim.

Bakın ben 16 yaşındayım. Ben çoğu yaşıtım gibi büyümedim hep hesap kitap işleri ile büyüdüm çünkü babam en kral esnaflardan biriydi ve benimde ona yardım etmem gerekiyordu. Benim çocukluğum ailemin pohpohlaması ve abartılı sevgisi ile geçmedi. Ne yaptıysam kendimi geliştirmek için yaptım. Ben çizgi filmle büyümedim şahsen izlediklerim ya olacak o kadar ya huysuz virjin olurdu. Zamanında hayatımı o kadar sevmezdim ama şu an anlıyorum. En doğru şekilde öğrendim hayatı. O yüzden bana artık insanlar çok itici geliyor. Zaten fazla sosyal bir insan olmamışımdır. Fakat bir çocuk gelip bana karadelikler, yazılım dilleri gibi teknolojik ve bilimsel bilgileri öğretmemi isterse hemen kaptırıyorum kendimi. Bir çocuğun benim gibi zorluklarla büyümesi gerek ki hayal gücü olduğundan daha iyi hale gelsin. He şu an iyi bir lisedeyim. 3D tasarım ve modellemeden paramı kazanıyorum Allah'a bin şükürler olsun her şeyim yerinde. Ben bütün bunları Allah'a ,Atatürk'e, aileme, Levent Kırca'ya, Seyfi Dursunoğlu'na ve yenilikçi insanlara borçluyum. Çünkü onlar beni eğitti ve geliştirdi. Uzun zamandır bunun gibi konularda doluydum biraz içimi dökeyim dedim.
Bravo!

Çoğu kişinin kafasındaki soru. Bu sene liseye geçeceğim, ortaokul arkadaşlarımın olduğu bir WhatsApp grubu var. Gruba girdiğim zaman çıkan mesajları okuyunca "l*n burası tımarhane grubu da biz mi bilmiyoruz?" Diye söyleniyorum. Kızlar çoraplarını erkekler pantolonlarını paylaşıyor. Hep bel altı muhabbet oluyor. Hadi bunları geçtim, teknoloji konularında benden başka bi' b*k bilen yok. Kendimi teknoloji profesörü görmüyorum. Yanlış anlaşılmasın ama daha işlemci gösterdiğim zaman hard disk sananlar var. Az çok anlayan bir kişi vardı. O da başka okula nakil aldırdı. Merak ediyorum, acaba bizim neslimiz 25 yaşlarına geldiğinde neler olacak? Benim bir umudum yok açıkçası. Türkiye o zamanda büyük ihtimalle Osman'lı'nın son dönemleri gibi olur. Zaten uçuşa geçmiş ekonomimiz ayakta kalırsa Allah'a şükürler olsun. Peki, siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de tarih konusunda bilgiliyimdir. Lise 2'ye geçtim ve bilmem inanır mısınız İstanbul'un fethinin yılını bilmeyen var sınıfımda. Gerçekten çok kötü bir durum. Ben tarihi kitaplar okurum yakın zamanda Kur'an da okuyacağım inşallah ama bu nesilin çoğu çöp. Bana kalırsa bu ülkeyi kurtaracak olan tarihtir, ilimdir. Ama şu anki nesil TikTok videosu çekmekle meşgul. Çok kötü gerçekten. Batı'dan almamız gereken ilim olmalıydı.

Ben de tarih konusunda bilgiliyimdir. Lise 2'ye geçtim ve bilmem inanır mısınız İstanbul'un fethinin yılını bilmeyen var sınıfımda. Gerçekten çok kötü bir durum. Ben tarihi kitaplar okurum yakın zamanda Kur'an da okuyacağım inşallah ama bu nesilin çoğu çöp. Bana kalırsa bu ülkeyi kurtaracak olan tarihtir, ilimdir. Ama şu anki nesil TikTok videosu çekmekle meşgul. Çok kötü gerçekten. Batı'dan almamız gereken ilim olmalıydı.
Kur'an okursan ateist olabilirsin😉.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı