Sinerji bilgisayar ayıplı ürünü iade etmiyor

1709802886863.png


Hangisini seçeyim?

Hangisi hızlı sonuçlanır?
 
Parayı değerlendiriyor olabilirler bu enflasyonda 😀
Herkes yolunu bulmuş :) Olan bu ülkede mağdur edene değil hep tüketiciye oluyor.
İlçe seçiliydi öyle bıraktım. İlçede kaç kişi olacak ki başvuran.
Tamamdır, umarım kısa sürede sorunsuzca çözülür. Genelde 2 ayda sonuçlanıyor.

İlçe seçiliydi öyle bıraktım. İlçede kaç kişi olacak ki başvuran.

Sinerji'ye başvurduğumu söyleyim mi?

Mail ile THH başvuru No'su ile başvurdum diyerek ekran görüntüsünü atabilirsiniz mailden, bir de telefonda arayıp bir yoklayın THH'ye verdim bir çözüm öneriniz hala yok mu diye. Yok derlerse daha hiç aramayın başınızı ağrıtmayın bir şey değişmez süreci bekleyin.
 
Ben iade istiyorum zaten başka yerden satın aldım. Nasıl başvurucam ne yazıcam acaba? Birde kurumsal fatura kestirdim sorun olur mu?​
Nereden aldıysanız o firmayı taraf olarak göstereceksiniz. Fatura kimin adına kesildiyse başvuruyu yapan kişi de o olmalı. Kurum adına kesildiyse kurum adına başvuru yapılmalıdır. Biz başvurularımızda hukuki Başvurunuza olayınızı aynı buraya yazdığınıza benzer ama daha resmi bir dille olayı anlatan bir yazı yazmanız vatandaş olarak yeterli olacaktır. Seçimlik haklarınızdan hangisini kullanacağınızı açıkça bellirtmeniz gerekmektedir. Forumda THH başvurusu için hazırlanmış rehber de vardı sanırım. Ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Satıcıya anlattığınız gibi olayı anlatın, tüm kanıtları tek PDF şeklinde koyun. Bunlara ek olarak, ürün ayıplı olduğu için sözleşmeden dönme seçimlik hakkınızı kullanmak istediğinizi fakat satıcının kabul etmediğini belirtin.

Satıcının kabul etmediğine dair belgeleri eklemeyi unutmayın.

@LuciFeriaNx hocam nerelerdesiniz, özlettiniz kendinizi.​

Vallahi son dönemlerde yoğun bir şekilde çalışıyorum. Vakit bulmakta zorlanıyorum. Bir de forumda yardımcı olmak isterken suçlanmaya başlayınca soğudum. Tesadüfen bir bakıyım dedim de arkadaşımızın konusunu gördüm. Duyarsız kalmak istemedim. :)
 

Geri
Yukarı