Kargoyu yollamadan önce ödemeli yollayacağınızı söyleyin geri döndürülmemesi için.Tekrar pazartesi günü konuşcam onlarla ve ürünü Sinerji'ye postalacağım bu sefer
Kargoyu yollamadan önce ödemeli yollayacağınızı söyleyin geri döndürülmemesi için.Tekrar pazartesi günü konuşcam onlarla ve ürünü Sinerji'ye postalacağım bu sefer
Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi ürünü şikayet etmeyi bırakıp üründen hoşnut olmadığınızı ve iade talebinde bulunacağınızı söyleseydiniz bence daha hızlı çözüme ulaşırdınız.
Kargoyu yollamadan önce ödemeli yollayacağınızı söyleyin geri döndürülmemesi için.
Ararken benimde selamımı söyleyinAynen hocam öyle yapacağım zaten kargo ücreti çok fazla Sinerji'den referans kodu talep etim.
sinerjiden kesinlikle uzak durunAlisveris yapmayacagim sitelere bir yenisi eklendi bilgi için teşekkürler.
Ararken benim de selamımı söyleyin![]()
Attığım konuyu okursanız bunların gediklisi olduğumu görebilirsiniz. Bende hazır sistem aldım 2018 yılında 3876 TL'ye daha yeni para iadesi alıyorum (3 yılda para tuvalet kağıdına döndü iktidara da ekonomi yönetiminden dolayı burdan selam yollayalım). Benim parayla o sistemdeki sadece ekran kartını alıp duvara asarım artık sistemin aynısı almam çok zor artık. Yukarda THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız para iadesi yerine ürün değişimi talep edin diye ondan dolayı belirttim.sinerjiden kesinlikle uzak durun
tekrar kayıt açtım pazartesi sabah arıcam diyeceğim böyle böyle ürünü size gönderiyorum referans kodu isterim yok derlerse karşı taraf ödemeli gönderiyorum o zaman diyeceğim haberleri olsun
hocam monitörü almak için kendimi kastım o yüzden hakımı aramak hakım oldu için gönderiyorum ve Sinerji'den monitör aldıma bin pişman oldum.
Sinerji firmasına olumlu bakmıyorum artık kasa alacaktım vazgeçtim.
Attığım konuyu okursanız bunların gediklisi olduğumu görebilirsiniz. Bende hazır sistem aldım 2018 yılında 3876 TL'ye daha yeni para iadesi alıyorum (3 yılda para tuvalet kağıdına döndü iktidara da buradan selam yollayalım). Benim parayla o sistemdeki sadece ekran kartını alıp duvara asarım artık sistemin aynısı almam çok zor artık. Yukarıda THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız para iadesi yerine ürün değişimi talep edin diye ondan dolayı belirttim.
Attığım konuyu okursanız bunların gediklisi olduğumu görebilirsiniz. Bende hazır sistem aldım 2018 yılında 3876 TL'ye daha yeni para iadesi alıyorum (3 yılda para tuvalet kağıdına döndü iktidara da ekonomi yönetiminden dolayı buradan selam yollayalım). Benim parayla o sistemdeki sadece ekran kartını alıp duvara asarım artık sistemin aynısı almam çok zor artık. Yukarıda THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız para iadesi yerine ürün değişimi talep edin diye ondan dolayı belirttim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.