Sinerji Bilgisayar ölü pikselli ürünü iade almadı

Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi ürünü şikayet etmeyi bırakıp üründen hoşnut olmadığınızı ve iade talebinde bulunacağınızı söyleseydiniz bence daha hızlı çözüme ulaşırdınız.

Tekrar gönderim sağlayacağım bu sefer not da tamamen ne istedimi belirteceğim.

14 gün geçmediyse ürüne arıza kaydı açın sıfırdan gerekirse müşteri hizmetlerinden önceki kaydı kapatın. Sonra beklentilerimi karşılamadı olarak kaydı yeniden açın. Hiçbir gerekçe sunmayın alacaklar ürünü ama tekrar ediyorum ölü piksel falan yazmayın gerekçe sunmayın servis talebini kabul etmeyin.

Kargoyu yollamadan önce ödemeli yollayacağınızı söyleyin geri döndürülmemesi için.

Aynen hocam öyle yapacağım zaten kargo ücreti çok fazla Sinerji'den referans kodu talep etim.

Alisveris yapmayacagim sitelere bir yenisi eklendi bilgi için teşekkürler.
sinerjiden kesinlikle uzak durun :)
Ararken benim de selamımı söyleyin:)

:D tekrar kayıt açtım pazartesi sabah arıcam diyeceğim böyle böyle ürünü size gönderiyorum referans kodu isterim yok derlerse karşı taraf ödemeli gönderiyorum o zaman diyeceğim haberleri olsun :) hocam monitörü almak için kendimi kastım o yüzden hakımı aramak hakım oldu için gönderiyorum ve Sinerji'den monitör aldıma bin pişman oldum.

sinerjiden kesinlikle uzak durun :)

:D tekrar kayıt açtım pazartesi sabah arıcam diyeceğim böyle böyle ürünü size gönderiyorum referans kodu isterim yok derlerse karşı taraf ödemeli gönderiyorum o zaman diyeceğim haberleri olsun :) hocam monitörü almak için kendimi kastım o yüzden hakımı aramak hakım oldu için gönderiyorum ve Sinerji'den monitör aldıma bin pişman oldum.
Attığım konuyu okursanız bunların gediklisi olduğumu görebilirsiniz. Bende hazır sistem aldım 2018 yılında 3876 TL'ye daha yeni para iadesi alıyorum (3 yılda para tuvalet kağıdına döndü iktidara da ekonomi yönetiminden dolayı burdan selam yollayalım). Benim parayla o sistemdeki sadece ekran kartını alıp duvara asarım artık sistemin aynısı almam çok zor artık. Yukarda THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız para iadesi yerine ürün değişimi talep edin diye ondan dolayı belirttim.

Son düzenleme:
Sinerji firmasına olumlu bakmıyorum artık kasa alacaktım vazgeçtim.

İncehesap'dan ya da GameGaraj'dan almanı öneririm çünkü satıkların ürünün arkasında kendileri helali hoş olsun. ben incehesap dan hazır sistem aldım 5480₺ 7 ay önce
Attığım konuyu okursanız bunların gediklisi olduğumu görebilirsiniz. Bende hazır sistem aldım 2018 yılında 3876 TL'ye daha yeni para iadesi alıyorum (3 yılda para tuvalet kağıdına döndü iktidara da buradan selam yollayalım). Benim parayla o sistemdeki sadece ekran kartını alıp duvara asarım artık sistemin aynısı almam çok zor artık. Yukarıda THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız para iadesi yerine ürün değişimi talep edin diye ondan dolayı belirttim.

Hocam şunu söleyim sanırım aldım bu model ürün kronik sorun İncehesap'dan aynı marka model ürün aldım 1 ay önce tam 20 gün içinde sorunsuz iademi kabul eti ince hesap para iadem geldi ve bu model monitör de de ölü pixsel sorunu vardı bende iade etim, sonra param tam denkleşmedi Sinerji'den alayim dedim tabii o güne bin pişman oldum, ha marka kaliteli Gigabyte sonuçta. Ancak Sinerji çalışanı beni kandırdı çünkü servise göndermemi o kişi söledi.
Attığım konuyu okursanız bunların gediklisi olduğumu görebilirsiniz. Bende hazır sistem aldım 2018 yılında 3876 TL'ye daha yeni para iadesi alıyorum (3 yılda para tuvalet kağıdına döndü iktidara da ekonomi yönetiminden dolayı buradan selam yollayalım). Benim parayla o sistemdeki sadece ekran kartını alıp duvara asarım artık sistemin aynısı almam çok zor artık. Yukarıda THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız para iadesi yerine ürün değişimi talep edin diye ondan dolayı belirttim.

İademi versinler de kaç para geliyorsa gelsin üründen tiskinmeye başladım umarım talebim gerçekleşir inşallah.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı