Sinerji Bilgisayar ölü pikselli ürünü iade almadı

Tüketici hakların işleyiş zamanı bence gözden geçirilmeli talebli düzenledik ama 1 ay arayla cevap verildi ve talebim olumsuz oldu.

Maalesef yanlış başvuru yapmışsınız. Ölü piksel ayıp olmadığı için değil, iki kez başvurduğunuz için reddedilmiş dosyanız.

Bunu göze alıp bildirdim Üsküdar tüketici haklarına düzenleme yaptım ve geri gönderdim aradım da onları düzenleyin filan dediler işte gecikme oldu boşa gitti dosyam, yani önce ilk dosya ya bakmışlar aradan 1 ay sonra 2 ci dosya aynısı olarak görüldü.

Son düzenleme:
Burada birisi 1 yıl ve 3 veya 6 ay boyunca davayla uğraşmış Sinerji Bilgisayar'la ancak fiyat artışı vesaire derken geri aldığı parayla iade etmeye çalıştığı sistemin ekran kartını zor alıyor artık. Kazandı davalarını ancak uzun sürdü.

Taşınır malın değeri, ilamda yazılı olmadığı veya ihtilaflı bulunduğu takdirde, icra memuru tarafından haczin yapıldığı tarihteki rayice göre takdir olunur.

Rayiç bedel dikkate alındığından aradaki farkı da alacaktır. Misal şu an 6 ay önce 7.300, 00 TL'ye aldığım ekran kartının rayiç bedeli şu an için 9.000, 00 TL. Ama haciz günü belki daha da artacaktır. Dolayısıyla misli ile değişimi yapamıyorlarsa 9 bin TL vermeleri gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı