Siyasi konular artık yasaklansın

Yasaklanmalı mı?

• Yasaklansın

• Yasaklanmasın

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Sen her insanın konuşmasını al, kendi istediğin gibi kırp, dediği şeyin dışında her şeyin algısını yaratabilirsin. Bak bununla ilgili sana çok güzel bir görsel yükleyeyim buraya. Medya dediğin şey işte buradaki kırmızı yuvarlağı seçer göstermek için, gerisinde ne olduğu umurunda değildir.

Eki Görüntüle 1137069
Çok sağ olun hocam yaptığım bir tıklama hayatımı değiştirdi beynimdeki yanlışları düzeltti.

Çok sağ olun hocam yaptığım bir tıklama hayatımı değiştirdi beynimdeki bazı yanlışları düzeltti.
Hayatında CHP'ye oy vermemiş biri olarak söylüyorum bunu. 1950 yılından beri sadece 1978-1979 yıllarında iktidarda olan bir partinin, ülkenin şu anda olduğu durumla ve verilen kararlarla ilgisi olmasının ihtimali nedir sence? Sadece bunu düşün.

Hangi partiyi desteklediğini hiç umursamıyorum bile, bu kişinin kendisinin tercihidir. Fakat bazı tercihleri manipülasyonlarla değil, kendi hür iradenle gerçekleri bilerek yapmak gerekir.

Hayatında CHP'ye oy vermemiş biri olarak söylüyorum bunu. 1950 yılından beri sadece 1978-1979 yıllarında iktidarda olan bir partinin, ülkenin şu anda olduğu durumla ve verilen kararlarla ilgisi olmasının ihtimali nedir sence? Sadece bunu düşün.

Hangi partiyi desteklediğini hiç umursamıyorum bile, bu kişinin kendisinin tercihidir. Fakat bazı tercihleri manipülasyonlarla değil, kendi hür iradenle gerçekleri bilerek yapmak gerekir.
Sağ olun.

Küçükken akp'ye oy verme hayali kuruyordum ama sonra da forum vesilesiyle değişmiştim.

Şuan ise hala büyüyünce kime oy vereceğimi bilmiyorum.
Oy vermeye gitmeme isteğim bile var yani kararsızım.

Sağ olun.

Küçükken akp'ye oy verme hayali kuruyordum ama sonra da forum vesilesiyle değişmiştim.

Şuan ise hala büyüyünce kime oy vereceğimi bilmiyorum.
Oy vermeye gitmeme isteğim bile var yani kararsızım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkçe ezan konusu ise tartışmaya tamamen açık bir konu, dua ya da ezanın Türkçe mealiyle okunmasının günah olduğunu bana birisi kanıtlasın.
Günahı falan yok. Bizzat bir hocaya sormuştum. Bütün ülkelerde ezanlar Arapça okunuyor. Bu zamanında İslam birliğinin koyduğu bir şey. Maksat ezanın evrenselliği. Bir Müslüman başka bir ülkeye gidince ezanın ne olup olmadığını bilsin diye konulmuş. Tabii bu işte her iş gibi siyasete döndü. Vatan millet Sakarya olayına döndü. Türkçe olsun, olmasın pek önemli bir şey değil.

Şu an ise hala büyüyünce kime oy vereceğimi bilmiyorum.
O zamana kadar kendi "hür" iradenle düşün, bazı şeyleri araştır. Sonra hangisi sana yakın geliyorsa ona oy verirsin. Sadece diyeceğim şey şu, yalandan manipülasyonlara gelmek yerine kendin araştır bir şeyleri.

Bir de şunu unutma, tarih boyunca koltuğunu korumanın ana yolu hayali düşmanlar yaratmaktan geçmiştir.

Tabii bu işte her iş gibi siyasete döndü. Vatan millet Sakarya olayına döndü.
Aynen öyle oldu, sonra da bunu suçmuş gibi kullandılar. Ayrıca bir kararın sadece kendisine değil, verildiği döneme de bakılır.

Günahı falan yok. Bizzat bir hocaya sormuştum. Bütün ülkelerde ezanlar Arapça okunuyor. Bu zamanında İslam birliğinin koyduğu bir şey. Maksat ezanın evrenselliği. Bir Müslüman başka bir ülkeye gidince ezanın ne olup olmadığını bilsin diye konulmuş. Tabii bu işte her iş gibi siyasete döndü. Vatan millet Sakarya olayına döndü. Türkçe olsun, olmasın pek önemli bir şey değil.
Evet, dinimizi türkçe şeylerden öğrenmek güzel bir şey.

Ama ezanı düşünün Arapçasının ritmiyle türkçe okunması pek alışıldık bir durum olmaz.
Ezan türkçe okunacaksa farklı bir ritim ile okunması gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı