Sosyal'de hiç trajikomik bir anınız oldu mu?

Çoklu üyelikten banım var. Ama çoklu hesap açmayı denemedim bile. Zamanında YouTube kanalım için tavsiye için konu açmıştım. Kanalımın videosunu da koyduğum gibi reklam yapmaktan ceza yedim.

Aldığım bir ceza üzerine moderatör ile ilginç bir polemik yaşamıştım ikimiz de haklıydık kendi açımızdan ama cezayı aldık işte. O günden beridir de asla herhangi bir program ya da yazılım için ne bilgi ne de yardımda bulunabiliyorum.

Trajikomik midir bilmem ama biri üye PlayStation 5'te GTA 5 oynadığını söylemişti, ben de nasıl gözüktüğünü merak edip atmasını istemiştim. Diğer bir üye ise "arkadaşına 'bak bende GTA 5 var' demek için istiyor herhalde" demişti. Ben de Steam hesabımı atmıştım (GTA 5 falan vardı).

Garip bir anı galiba.

Bir kelimeyi yazarken aradaki harfi basamadığım ve fark etmediğim için ban yemiştim.
Örnek: Merhaba yerine merhba yazdım diye.
Kuralların olduğu konuda yazım hatasından değil, imla hatasından ceza verilir gibi bir ifadesi var Ali hocanın. Merak edenler kuralların olduğu konuda kendisinin mesajına bakabilir.
Çok sorulan soru: Yazım hatası değil, imla kuralı ihlali uyarı sebebidir.

Mesela "tabii" ile "tabi" farklı anlamlara geliyor. Bu tür hatalar hariç.

Kurallarda yazım hatasından değil, imla hatasından ceza verilir gibi bir ifadesi var Ali hocanın. Merak edenler kuralların olduğu konuda kendisinin mesajına bakabilir.

Mesela "tabii" ile "tabi" farklı anlamlara geliyor. Bu tür hatalar hariç.
Billmem, ben yedim işte harf basmadı diye. Neymiş kurallara uyup düzgün yazacakmışım. Manyak birine çattım o gün herhalde. Kulağı çınlamış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı