Sosyaldeki kurallar sinirinizi bozuyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En çok yanlış kategoriye konuyu açan kişilere ceza vermeye bayılıyorum. Tablet bilgisayarlar, kullanıcı incelemeleri, kullanıcı haberleri kategorilerinde ne buluyorlar anlamak güç. Hadi kullanıcı incelemeleri ve kullanıcı haberleri en başta olabilir. Tablet bilgisayarı nereden buluyorsun?

Sosyaldeki kurallar değil sosyaldeki yazarlar sinir bozucu, bu mecradaki arkadaşlara güvenip aldığım her RAM, Anakart, PSU, SSD, M2 SSD ve Kasa bana sorun teşkil etmekten başka bir işe yaramadı.

Maalesef sıkıntı kurallar değil kuralı bildiğini sanarak oynayan insanlar.
Ne aldın?

Son 1 buçuk saat içerisinde 2 konu açtım. Oyuncu koltuğu hakkında, konularımdan biri yayınlanmış ama kayıp hangi sayfada olduğu belli değil, diğeri direkt 3. sayfadan yayınlandı. Hayırdır üye mi kayırıyor bunlar? Milletinki soru da bizimki patlıcan mı? Alt tarafı 1250 TL bütçe ile oyuncu koltuğu önerisi sordum, Rampage KL-R61 ve KL-R53 arasında kaldım bunu soracağım ama konuyu tiye almıyorlar. Saygısızlıktan başka bir şey değil. Rampage hakkında bu sitede soru sormak yasak da ben mi bilmiyorum.

Ayrıca yanlış yazım yüzünden 1 gün ceza almak kadar saçma sapan bir ceza olamaz. Adminler moderatörler ne işe yarıyorlar, hem zaten yapılan yanlışı düzeltiyorlar e kardeşim daha neden ceza gönderiyorsun? Adam konu içerisinde benden haber bekliyor. 1 günlüğüne bir anda yok oluyoruz.

1. konum her şeyiyle kurallara uyuyordu. 3. sayfada yayınladınız. Kim giriyor da bakıyor 3. sayfada neler yazılmış diye?
2. konumu da bari bunu ilk sayfada yayınlasınlar diye teknik desteğe açtım ondan da haber yok.

@NITRO yanlış kategori var, çift konu var, yazım yanlışı var... Tüm kuralları ihlal etmişsiniz konu açarken.

Açılan konular, onaylandıktan sonra index değiştirmiyor. Ayrıca iki konunuzda ilgili kategorinin ilk sayfasında ve başında yer alıyor.

Adam ya da marka kayırılmıyor. Yoğun saatlerde denetim yavaşlıyabiliyor sadece.

@NITRO yanlış kategori var, çift konu var, yazım yanlışı var... Tüm kuralları ihlal etmişsiniz konu açarken.

Açılan konular, onaylandıktan sonra index değiştirmiyor. Ayrıca iki konunuzda ilgili kategorinin ilk sayfasında ve başında yer alıyor.

Şu an takıldığım tek şikayet kulakiçi kulaklık tavsiyesi konumun ses sistemlerinden gaming kulaklıklar bölümüne taşınması :D.
Gerçekten çok saçma!

@NITRO konunuz görünsün diye belirli aralıklarla öne çıkartın. Teknik destek ile alakasız tabii ki.

Ceza almadığınız sürece kurallara uymazsınız buna emin olabilirsiniz.
Sadece düzeltip gerekli uyarıyı yapmamak aslında ileride daha büyük iş yüküne dönüşüyor.

@222744 kulak içi kulakların Gaming için olanları da mevcut. Eğer telefon ile kullanılacaksa Cep telefonu aksesuarları kısmına açılmalı.

@NITRO konunuz görünsün diye belirli aralıklarla öne çıkartın. Teknik destek ile alakasız tabii kim

@222744 kulak içi kulakların Gaming için olanları da mevcut. Eğer telefon ile kullanılacaksa Cep telefonu aksesuarları kısmına açılmalı.
Ama kulaklık cep telefonu aksesuarı sayılmaz (yani kesin cevap olarak) MP3 çalar için de, bilgisayar için de kullanılıyor. Ek olarak teknoloji mağazaları da kulaklık kategorisi ayrı olarak açıyor.
Ek olarak müzik için aradığımı belirtmiştim.

1. konumun 3. sayfada yayınlanmasından sonra 2. bir aynı konuyu tekrar açacağımı destek kısmından sizlere ilettim. Hayır hiç değilse 5 10 dakika gören görsün de yazarlarsa yazarlar, yazmazlarsa bilgileri yokmuş demek ki derim geçerim. Ayrıca dediğim gibi ilk konumda ne konu yanlış ne yazım hatası var ne de 2. konuyu isteyerek açtım. Biraz daha ilgili olabilirseniz biz de istediklerimize kavuşabilir cevaplarımızı alabilir veya almayabiliriz. 3. sayfada yayınlanır ise malesef ne bizler işimizi görebiliriz nede yarın öbür gün bizim durumumuza düşüp cevap bekleyen arkadaşlar cevap alabilirler. Boş gereksiz bir konu olarak google aratmalarında çıkar durur sadece.

2018'den beri üyeyim ve aktif yazı yazmaya daha yeni başladım (yeni dediğimde 1 yıl falan olmuştur) raporladığım adamlar ban yemiyor onun dışında başka bir sorun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı