- Makaleler
- 10
Çok rahat günde 3 kategori dolaşırım, 3'ten bile fazla.Bu eski tadının olmamasının nedeni bence genelde aynı kategorilerde dolaşmanızın sebebi olabilir.
Çok rahat günde 3 kategori dolaşırım, 3'ten bile fazla.Bu eski tadının olmamasının nedeni bence genelde aynı kategorilerde dolaşmanızın sebebi olabilir.
Başlığı görünce aklıma ilk gelen şey bu oldu.
Bu kadar agresif olmana gerek var mı? Sadece fikrini belirtti.Kusura bakma da sana mı kaldı bu?
Kusura bakma da sana mı kaldı bu?
Üye fikirlerini belirtemez mi?Kusura bakma da sana mı kaldı bu?
Sinir kustuğunuz bu mesajın başına "Kusura bakma" koymanız hiçbir işe yaramıyor...Kusura bakma da sana mı kaldı bu?
Bütün moderatörler uyuyor, ben de sana ban atmam zaten. Sen söyle, lütfen. Kırma bizi :/Diyeceğim çok şey var ancak dersem beni Japonya'da tatile çıkartırlar...
Sorun burada zaten. Sosyal çölleşiyor, belli başlı üyeler ayakta tutuyor. Onlar bıraksa, saatlerce mesaj yazılmayan, Frisby GamePower Casper'ların havada uçuştuğu forum olur.Son zamanlarda sevilen üyelerden bazıları bıraktı
Son zamanlarda ciddi artış var o çöp markaları öneren sayısında.fakat dediğiniz markalar hiçbir zaman önerilmedi ve önerildiği zaman ise tepki gösterildi.
Buraya katılıyorum ancak bilgili olan üyeler etiketlenebilir.Ekip kurmak ise diğer bilgili üyeleri dışlamaktan ibaret olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.