Sosyal'in Eski Tadı Yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyalin tadı kullanmadığınız ürünlere çamur atınca bozuluyor. Daha önce hiç Monster kullanmamışsınız, sağdan soldan okuyup Monster kötü diyorsunuz. 3750H laptop öneriyorsunuz, ben 10750H öneriyorum. Siz zaten yakın performansa sahipler deyip MSI öneriyorsunuz. Rampage demişsiniz güzel ürünleri de var kendilerinin. Nefret etsem bile Gamepower'in bile güzel ürünleri var. Model değil markaya baktığınız sürece sosyalin tadı filan kalmaz. Bir de insanların arkasından konu açıyorsunuz.

Gelenler ne olursa olsun gidenleri aratıyor, forumun kitle niteliği düşüyor daha doğrusu, konularda sürekli aynı mesajı tekrar tekrar yazmalar, abuk sabuk markaları yorumlamak, rehber diye vlog tarzı ya da taraflı incelemelerde bulunmak; ayrıca forumda eskisi gibi çeşitlilik yok sadece belli başlı 4-5 kişi dışında yararlı bilgi veren de yok, bazen onlar da sırf mesaj yazmak için konulara yazabiliyor. Ne oldu da forum birkaç ayda böyle düşüş yaşadı da forumu birçok kişi bıraktı anlamadım. Eskiden bir konu açılınca cidden yeni şeyler öğrenebilirken şu an tepki puanları konuşuluyor boş boş kim ne almış diye, Donanım Arşvi'ni eleştirirdik, geçen bir konuya göz attım, cidden bizim kitlenin de pek farkı kalmamış kemik kadro harici, onlar da gitse sadece trolle vuran mesajlar ve konular kalacak.
Eski tadı ile çok fark var aralarında...
Gidenlerin sanırım yöneticilerle sorunları vardı. Mesela Caner Uncu.

Bütün moderatörler uyuyor...
@Berrkay...

1606893209584.png

Techno yazma bak tuzak olabilir. :D

Bu tür isyan konularında gerekten düşündüğünü söyleyen @enes.wtp diye düşünüyorum.
İşini iyi yapanlardan.
Yoo, genelde yorum yapmam ki bu tür konulara. Pek de umrumda olmuyor vallahi. Denetim saatlerim içerisinde açarsanız yanıt veririm ama gerisinde genelde uykuda oluyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı