Kilit neden vurulsun ki? Ne güzel fikirlerimizi paylaşıyoruz işte. Başka zaman denk gelmeyebilir.Kilit vurabilirseniz güzel olur, konu uzaya çıkacak, herkes buraya toplandı, yardıma ihtiyacı olanlara kullanıcı gitmiyor.
Kilit neden vurulsun ki? Ne güzel fikirlerimizi paylaşıyoruz işte. Başka zaman denk gelmeyebilir.Kilit vurabilirseniz güzel olur, konu uzaya çıkacak, herkes buraya toplandı, yardıma ihtiyacı olanlara kullanıcı gitmiyor.
Aman hocam. İlk defa asma kilit gelmedi. Güzelce eleştirebiliyoruz.Kilit vurabilirseniz güzel olur, konu uzaya çıkacak, herkes buraya toplandı, yardıma ihtiyacı olanlara kullanıcı gitmiyor.
Cidden gereksiz konu kilitlemeleri mesela.
Şunu açıklığa kavuşturalım. Kimseye keyfi veya bize kızgın attı diye ceza vermedik. Öyle bir durum olsaydı @UBerk 'e gelen kızgınlar yüzünde forumun yarısının ifade cezası alması gerekirdi. Rapor geliyor, gerekirse kendi aramızda tartışıyoruz verelim mi vermeyelim mi diye. Ceza sebepleri de hiçbir zaman bize kızgın attı uçuralım 1 ay diye olmadı. Gördüyseniz, çoğu zaman şahsımca verilen ifade yasaklarının 1 ay olmadığını da fark edersiniz. O yüzden her şeye ban yeriz yazmayalım diye söyleyip durmayın.Biz de birer ay ifade yasağı almıştık.
@Berrkay kızgın atmış. Neden ki? Ama eğer ben atmış olsaydım gereksiz ifade gerekçesiyle çoktan uçurulmuştum.
Kullanıcıyı cezalandırmak da bir seçenekti. Bunun yerine doğru olan bu karardı. Verdiğim kararla ilgili en ufak şüphem yok.LoL 3. parti yazılım ban sebebi mi?
Arkadaşlar, örnek veriyorum 3.parti bir yazılım indirdim ama oyun dosyalarını falan değiştirmedi. Ban yer miyim LoL'de?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.