- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhabalar. Öncelikle 21 yaşındayım. 188 CM boya sahibim ve 67 kiloyum. Sağlıksız, çelimsiz ve yorgun değilim kesinlikle. Sadece kilo almak ve hacimsel olarak kas yoğunluğumu artırmak istiyorum. Genetik olarak aile bireylerimden ötürü uzun boylu ve zayıf görünümlü bir yapıya sahibim. 78-85 kilo aralığına ulaşmak ve güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum.
Bunun için bana başta spor yapmayı önerdiler. Araştırmalarım sonucu sporun yanında istediğim kiloya daha kısa bir zamanda ulaşmam için karbonhidrat tüketmem gerektiğini anladım.
Spor, sağlık ve besin takviyelerinde bilgi sahibi kişiler tarafından yönlendirilmek istiyorum.
NOT: Kesinlikle "kilon iyi, zayıflamak için herkes bir şeyler yapıyor boşver kilo almayı" gibi önerilere kapalıyım.
Bunun için bana başta spor yapmayı önerdiler. Araştırmalarım sonucu sporun yanında istediğim kiloya daha kısa bir zamanda ulaşmam için karbonhidrat tüketmem gerektiğini anladım.
Spor, sağlık ve besin takviyelerinde bilgi sahibi kişiler tarafından yönlendirilmek istiyorum.
NOT: Kesinlikle "kilon iyi, zayıflamak için herkes bir şeyler yapıyor boşver kilo almayı" gibi önerilere kapalıyım.