Suriyeli kız...

  • Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 8B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı arapça cümleler veya kelimeler öğren sonra bu kelimeleri kullanabileceğin ortamları ve fırsatları kolla. En azından onun için öğrenme zahmetine girdiğini anlayacaktır ki buda gözden kaçacak bir jest değildir.
 
Centilmenliği elden bırakmadan arada bir ilgi göster, arada serinkanlı takıl. Niyetini hissetsin ama söz olarak direkt duymasın hemen, ağına düştüğünü anlamasın yani kaybedersin. Ufak ufak çek güzel bakış, beden dili ve muhabbet ile, aklına gir sonra arada serinkanlı olduğun zamanlar bırak biraz da o seni düşünsün sana doğru çekilsin. Tarzanca evrenseldir, gazan mübarek olsun.
 
Tipin hakkında yorum yapayım ben de o zaman, her şeyi söyleyebilirsiniz demişsin, o yüzden söylüyorum. Saçını değiştir. O saç cidden hiç güzel olmuyor.
 
Tipin hakkında yorum yapayım ben de o zaman, her şeyi söyleyebilirsiniz demişsin, o yüzden söylüyorum. Saçını değiştir. O saç cidden hiç güzel olmuyor.
Ya dediğim gibi sabaha kadar bozuldu, normalde daha düzgün duruyor dağılmış hali. :)
 
Yaşının yettiği ama aklının yetmediği durumdasın. Evlenme isteğin bundan kaynaklanıyor, elbette evleneceksin ama önce düşünerek hareket etmelisin sonuçta iki insanın hayatı birleşiyor.

Evlilik programlarındaki insan evlatlarının dediği gibi.
Sorumluluk sahibi yani işi olan.
Ayakları üstünde duran yani bol paralı ve yatırımı olan ev gibi vs.
Oturmasını kalkmasını bilen yani kızın yanında Lamborghini araba gibi duracaksın.

Bunları ayırt etmelisin bunlar eğlenmelik kızlar, evlenmelik kız senin sıkıntılı anında bırakmayan yanında duran kişi.
Yukarıda yazdığım kişiliktekiler ufak bir sıkıntıda bugün olduğu gibi boşanmaları tavan yaptıran insanlar.

@BilgisayarKurdu 8 ay stajyerlik yaptım hakkım olan ücreti vermediler, öğretmenimiz sağolsun... Yaramı derinden deştin. :(
 
Bana sorsan sokaktan geçen ger kızla evlenebilirim belki :D Ama 5 dk sonra geçiyor bazen daha uzun sürüyor. Tip olarakda kızlar her zaman tipe bakmazlar, sadece saçı şekil yapmakla olmuyor o iş. Titiz ve temiz olman gerekir. Kızlar pasaklı erkeklerle saçları yüzünden evlenmezler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı