Tanrı var gerçekten var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünyanın arzuladığı şehri fetheden, Fatih Sultan Mehmet, dünyayı titreten Kanuni Sultan Süleyman, iradesi zayıf olduğu için İslamı seçmiş olamazlar.
Coğrafya kaderdir :)

Bunun da gerçek olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Reenkarnasyon ile tekrar farklı bir beden de, ancak aynı gezegende yaşayacağımızı düşünüyorum.
Eğer bazı işleri yaparken beyninizde bir anı canlanıyor ise, demek ki önceki hayatınızda aynısını veya benzerini yapmışsınız demektir. Yahut benim zihnim çok geniş ve ben öyle hissediyorum.

Bi şey demiyorum zaten inancına saygı duyuyorum. Kim kimim haklı olacağını öbür tarafta öğreneceğiz.

Dedigim gibi sadece insanlar ve bitkiler yaratabilirdi, hayvanlara gerek yoktu. Bu arada Tanri esitlikci degil miydi? Neden tum varliklarin esit yetenegi ve gucu yok? Zaanimca bizimde artik bir yaraticidan farkimiz kalmadi. Sadece tek bir sey kaldi o da klonlamak ve olumsuzlugu bulmak. Eger olumsuzlugu bulursak gercekten de yaraticidan farkimiz kalmayacak cunku insanligin fiziksel tek kusurlu tarafi olmesi.
Gel sana bir örnek vereyim. Sen bir işçisin. Ne için varsın. Ülkene yada şirketine bir katkıda bulunmak için varsın. Onun ne ihtiyacı varsa sen giderirsin. Ne işçisiysen artık. Bunu şimdi hayata göre çevireyim. Hayvanlar işçi, biz onlardan faydalanıyoruz. Bizde o şirket veya ülke her neyse.

Gel sana bir örnek vereyim. Sen bir işçisin. Ne için varsın. Ülkene yada şirketine bir katkıda bulunmak için varsın. Onun ne ihtiyacı varsa sen giderirsin. Ne işçisiysen artık. Bunu şimdi hayata göre çevireyim. Hayvanlar işçi, biz onlardan faydalanıyoruz. Bizde o şirket veya ülke her neyse.
Bizlerde bankalara ve siyasetçilere çalışıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı