Sorunuza soruyla cevap vereceğim  Olup olmaması benim şu anda var olmamı değiştirir mi veya benim şu anda bu soruyu cevaplıyor olmamı değiştirir mi? Hayır değiştirmez, evren bize bir şans vererek dünyaya gelmemizi sağlıyor, bizse bize verilen bu şansı böyle çıkmaza sürülen soruların cevaplarını başkalarına anlatmakla zaman harcıyoruz. Varlığını kabul edersiniz veya etmezsiniz bu siz ve sizin tanrınız arasında geçer, bizi ilgilendireceğini zannetmiyorum.
 Olup olmaması benim şu anda var olmamı değiştirir mi veya benim şu anda bu soruyu cevaplıyor olmamı değiştirir mi? Hayır değiştirmez, evren bize bir şans vererek dünyaya gelmemizi sağlıyor, bizse bize verilen bu şansı böyle çıkmaza sürülen soruların cevaplarını başkalarına anlatmakla zaman harcıyoruz. Varlığını kabul edersiniz veya etmezsiniz bu siz ve sizin tanrınız arasında geçer, bizi ilgilendireceğini zannetmiyorum.
"Kesin olan tek şey, burada olduğun, hayatta olduğun ve bu dünyanın harikalarla dolu olduğu.” Spinoza

"Kesin olan tek şey, burada olduğun, hayatta olduğun ve bu dünyanın harikalarla dolu olduğu.” Spinoza