Tanrı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunuza soruyla cevap vereceğim :) Olup olmaması benim şu anda var olmamı değiştirir mi veya benim şu anda bu soruyu cevaplıyor olmamı değiştirir mi? Hayır değiştirmez, evren bize bir şans vererek dünyaya gelmemizi sağlıyor, bizse bize verilen bu şansı böyle çıkmaza sürülen soruların cevaplarını başkalarına anlatmakla zaman harcıyoruz. Varlığını kabul edersiniz veya etmezsiniz bu siz ve sizin tanrınız arasında geçer, bizi ilgilendireceğini zannetmiyorum.
"Kesin olan tek şey, burada olduğun, hayatta olduğun ve bu dünyanın harikalarla dolu olduğu.” Spinoza

Her dinin kaynağı mevcut, araştır inandıysan o dine inan. İnanmadıysan inanma, kaynakları okuyup kararsız kalırsan da YouTube'da onlarca video var. İzle birini.

Sizce tanrı var mı? Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Hocam birazcık düşünün
-Seni kim doğurdu?
+Annem.
-Anneni kim doğurdu
+Onun annesi.
-Onun annesini kim doğurdu.
+Onun annesi
-Onu kim yarattı? :D.
+?
Ve biz nereden bilelim?

Aksi iddia edilemez. Evreni yaratan ve hala da yaratan birisi vardır. Çünkü insan etrafa baktığında sahiden bu kadar güzelliği bu kadar mucizeyi kusursuz bir şekilde yapan birisinin olduğunu düşünür. Bu gibi şeyleri asla insan ya da başka 2. sınıf yaratılan varlık tarafından yapılamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı