Tanrı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana; atmosferi (katmanlı), suyu, manyetik alanı, 23 derecelik eğimi, güneşe ideal uzaklığı, ay gibi bir uydusu, jüpiter gibi koruyucu bir gezegen komşusu olan bir tane gezegen gösterebilir misin?

Hatta bu gezegende çok hücreli, akıllı bir yaşam da olsun.

Yok mu, gösteremiyor musun? Kocaman evrende vardır demekle geçiştirme lütfen, diğer türlü kendinle çelişirsin.

Vardır diyemem yoktur da diyemem aynı tanrı kavramı gibi bunun da şu an cevabını bilemeyiz en azından şu anki teknolojimizle, tanrı kavramı ise teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin varlığı ya da yokluğu kanıtlanamayacak bir konu.

Vardır diyemem yoktur da diyemem aynı tanrı kavramı gibi bunun da şuan cevabını bilemeyiz en azında nşaunki teknolojimizle, tanrı kavramı ise teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin varlığı yada yokluğu kanıtlanamayacak bir konu.
Ben sana gerçek bir örnek gösteriyorum. Sende bana bir örnek gösterirsen memnun olurum.

Cevabını bilemeyiz bir cevap değil. Net bir cevap ver.

Eğer tanrı yoksa kimse hiçbir şey kaybetmeyecek ama eğer tanrı varsa? Tanrıya inanmak size hiçbir şey kaybettirmez ama eğer inanmazsanız ve tanrı varsa çok şey kaybedersiniz.

Ben sana gerçek bir örnek gösteriyorum. Sende bana bir örnek gösterirsen memnun olurum.

Cevabını bilemeyiz bir cevap değil. Net bir cevap ver.
Ama sen şuanda gördüğün, bildiğin bir gezegenden örnek veriyorsun kim bilir belki bir zaman başka bir gezegende bizim yaşam formumuzdan farklı canlıların olduğu bir gezegen yada evren bile var olabilir ama biz bunu bilemeyiz tıpkı tanrıyı bilemediğimiz gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı