Cevabı yok ki cevaplasın. 3 kere etiketledim soruma, cevabı olan yazardı.@volkankara74 Sorularımı cevaplar mısınız?
Cevabı yok ki cevaplasın. 3 kere etiketledim soruma, cevabı olan yazardı.@volkankara74 Sorularımı cevaplar mısınız?
Peygamber olduğunu söyleyen o dönem şair baya yol almıştı. O da ayetleri söylediğinde ona birçok nefret edenler bile bu ayetlerin bir insanın yazamayacağını biliyorlardı. Hatta en büyük şairler bile onun gibi yazamadılar. Eğer onun sözleri insan yazsaydı kimse ona inanmazdı. O dönem ona inanmayanlar kendi çıkarları ters düştüğü için inanmadılar.İnsanlar somut bir kanıt olmadığı için inanmıyor.
Bu arada şuan aklıma geldi. İslamiyet ilk geldiğinde Hz. Muhammed'in yanında olanlar Allah'ın varlığının somut bir kanıtını görüp inanıyor ama biz göremiyoruz. Neden?
Sorduğunuz soruları tek bir mesaj halinde yollarsanız ben cevaplayabilirimCevabı yok ki cevaplasın. 3 kere etiketledim soruma, cevabı olan yazardı.
Bir çok canlı kayboldu ortadan dinozorlar ile indirgemeyin bunu.Dinozorların yaşadığı bir dünya insanlar için yaşanılabilir bir yer olur muydu. Veya dediğiniz oksijensiz ortam...
"Ademoğlu için düzenlendi diyoruz" bunu da dininiz mi söylüyorBiz tüm bunlar Ademoğlu için düzenlendi diyoruz.
Nerede bahsediyormuş evrenin genişlemekte olduğunu dininiz, bırakın palavraları, zora ki inandırmışsınız kuran mucizelerini kendinize.Evrenin genişlemekte olduğundan da haberimiz var. Kitabımızda yazıyor. Hatırlattığınız için de teşekkürler.
Birisinde benimle aynı görüştesiniz ona gerek yok. Diğeri alıntıda.Sorduğunuz soruları tek bir mesaj halinde yollarsanız ben cevaplayabilirimCiddiyim bu arada.
Bana bu zamana kadar en saçma gelen ve kimsenin şu ana kadar mantıklı bir açıklama yapmadığı bir sorum var. İslam dininden önceki dindekilerin suçu günahı neydi ki o dinlerin kutsal kitaplarının içeriğinin bozulmasına Allah izin verdi de yeni kitaplara ihtiyaç duyuldu ve doğru din değişip durdu?
Yok ben Allah'a inanıyorumBirisinde benimle aynı görüştesiniz ona gerek yok. Diğeri alıntıda.
Anladım ben sizi. Göz ardı etmeyi tercih ediyorum sizi güle güle.Arkadaşlar elimden geldiğince belli düzeyde olan arkadaşlara cevap vermeye çalıştım.
Gözümden kaçan olmuş olabilir ben alo fetva hattı da değilim.
Konu yaratıcının var olup olmadığıydı,
Ben de diyorum ki bir yaratıcı yoksa benim varlığımın bir anlamı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.