Tanrı var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamak istemeyen anlamaz. Sizin gibiler için vakit harcayamam. Ben sizi doğru yola sokmaya çalıştım, ama ısrarla istemediniz. İnşallah doğru yolu bulup tövbe edersiniz.
Ters düşüldüğünde de böyle olur sonuç. İşte bütün mesele bu. Sorgulamamak, anlamaya çalışmayıp bağnazlık yapmak. Sonuçta ben burada anlamak istemeyen oldum. Mantıklı sorular soran ben değilim. Mükemmel ahlakı savunan ben değilim. Sevgiyi, dostluğu savunan ben değilim. Tamam, ben değilim. Kadınları değersiz gören, hatta mutfak robotu gibi gören de benim, onları döven de benim. Tamam.

@SerdarAksu CanYamanOyunda İlk önce ben senin abin yaşındayım, sen kim oluyorsun da bana kardeşim diyip. Felsefe ve Dinleri öğretiyorsun? Senin bana tek öğrettiğin, senin gibi çoluk çocuğu iyi bir dayak ile ödüllendirmem oldu :) Zaten ciddiye alacağım bir tip değilsin, 17-18 yaşına gel o zaman bana felsefe ve Dinlerden bahset :)

İşin garibi bu Arapların kutsal kitabı olan kuran, ayetleri apaçık indirdiğini dile getiriyor. Yoksa Allah kuranda yalan mı söylüyor? O kadar alim çeviriyor araplar bile dövün dediğini kabul ediyor hatta uyguluyor bizim tatlısu müslümanları hatalı çeviri diyor. Şeriat ile yönetilen ülkelerde kadın dövme var diyoruz "Gerçek İslam bu değil!" diye tepki veriyorlar.
Bu değil tabii! Savaş zamanlarında kadınlar, erkeklerin himayesi altındaydı. Kur'an'ın indirdiği zaman da bu kadar barış yoktu. Şu an bile savaştayız ama, bu kadar rahat değillerdi o zaman.
Ters düşüldüğünde de böyle olur sonuç. İşte bütün mesele bu. Sorgulamamak, anlamaya çalışmayıp bağnazlık yapmak. Sonuçta ben burada anlamak istemeyen oldum. Mantıklı sorular soran ben değilim. Mükemmel ahlakı savunan ben değilim. Sevgiyi, dostluğu savunan ben değilim. Tamam, ben değilim. Kadınları değersiz gören, hatta mutfak robotu gibi gören de benim, onları döven de benim. Tamam.
Koruma altına almak, hizmetçilik anlamına mı geliyor sizin için? Cidden merak ediyorum.

Kadınlar koruma altında olduğu için mi eşit değil? Savaş zamanlarında indirilmiş bir kitaptan bahsediyoruz.. ALOOOOOO.
Yanlış, kitap evrenseldir. Kitap bütün insanlığa gönderilmiştir. Ama doğru. DÜNYA SAVAŞI vardı o zamanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı