Technopat Sosyal kurallarını seviyor musunuz?

Technopat kurallarını seviyor musunuz?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama cezasını sevmiyorum. Hatta bu yüzden aldığım 2-3 uyarı yüzünden, insanlara cevap verirken etiket kullanıyorum.

Bir de Lightshot uygulamasının bağlantısını atmama rağmen, yediğim ''Sosyal dışındaki tüm resim servislerinin kullanımı yasaktır!'' bu ceza yüzünden genel olarak yönetime karşı güvenim yok. Yaptığım şeyin bu siteye resim yükleyip bağlantısını at olmadığı halde böyleymiş gibi gösterilip, itiraz konularımda da uslüpten uzak insanlardan azar yemek foruma soğumamı bayağı sağladı.

Buna ek olarak destek sisteminden ulaşmama rağmen asla geri dönüş olmaması gibi şeyler de var. Bir ara 2 ay boyunca iki aşamalı doğrulama e-postası gelmediğinden foruma giriş yapamamıştım. Soruna neden olan ise çerezlerini sildiğim tarayıcıya, giriş yaptığımı algılayıp kod gelmiyordu. Sorunu çözmem ise yaşanan sunucu sorunlarından dolayı, sosyal giriş yapan herkesin çerezlerini mi ne silmişlerdi. Ya da Xenforo alt yapısı güncellemesinden sonra sıfırlama olabilir.

Ne yazık ki yeni moderasyon kadrosunda da, forum içi yaşanan olaylarda bu uslüp sorununa sahip kişiler var. Genel olarak yetkili kişilerin, forum üyelerine üsten bakar gibi öğüt vermesini sevmiyorum. Covid süreci Technopat'a pek yaramadı.
 
Bazı cümleleri büyük harf yazmadım "." veya "?" koymadım diye uyarı almak biraz sinir bozucu, onun haricindeki kurallar gerekli.
 
Bazı saçma kurallar var da şu kural 46 onların başını çekiyor. Bu kadar saçma bir şey daha önce görmedim gerçekten. İnsan attığı ekran görüntüsünü konuyla alakalı isimlendirmediği için ceza alır mı ya?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı