Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu markaların ürünleri uygunlar ve ona göre kaliteleri var, daha iyisi varken birinin kötüyü önermesi ne kadar mantıklı olabilir ki zaten, sorun çıkaran ürünleri olan firmalar bunlar ve çok paranız yoksa bir defa alın iyisini alın diyoruz, bence sakınca yok bunda, haksızlık yapılması konusunda katıldığım yanı var, ''İlla bunlar alınmaz, alan maldır.'' modunda kullanıcılar da var çünkü (tek tük ama denk geldim birkaç sefer).

Bir konu açayım dedim acaba Technopat Forum sakinleri ne diyecek diye. İşten
geldiğimden beri tüm mesajları okumaya çalışıyorum.

Furylevel denen Çin üretimi arkadaşın burada dedikleri ve kıytırık discord sunucusunda dedikleri çok çelişti.
Güzel güzel konuşacağız diyor ama Discord'a baktığımızda,
"gerçek hayatta karşıma çıkamazlar, kekolar SS alıp atıyorlar"
gibi cümleler kurduğu için üstelik "yerli üretim" dediği için gerçekten ciddiye almamız gerekmiyor. Peki gerçek hayatta senin karşına neden çıkamayız? 50 KG civarında bir "çocuk" olduğun için mi? Dediklerine katılmıyorum insanlar ile bu şekilde konuşman ve tarzın çok yanlış. Zaten kendi çektiğin videoda da pek bilgin yok. Steelseries mousepad için 150 TL'den başlıyor demişsin ancak Steelseries'in mousepad için başlangıç fiyatı 30 TL. Sen şimdi gidip ne olduğu doğru düzgün belli olmayan markalara 30-50 TL VS. neyse para verir misin? Yoksa Steelseries gibi adını duyurmuş üst düzey bir markanın mousepad için istediği 30 TL'yi verir misin? Hadi tartışacaksak bunu tartışalım.

Evet kendime zaman ayıramadığım için bırakmıştım. Yalan yanlış bilgi vermişler.
Bu arada arkadaşlar, YouTube ile gerekeni yaptım.

Eğer daha da ilerlerse bu iş gerçek hayatta devam edecek. Hakkımı asla bırakmayacağım ve sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacağım!
Hocam bu arada hiç geri durmayın yaptığı gerçekten saygısızlık.

Adam haklı ama biraz da bunu yaparken prim kasmış sanki(Haksız olduğu noktalar var). En azından her Gamepower vs. ürün görünce kötüleyenler kadar saçma yorumlar yapmamış. Zaten 1000 TL verebilecek adam Gamepower gibi markalara bakmaz onun için bu yapılan 'Kalitesiz,dandik' gibi yorumlar boş.

00:15 "Gerçi hiç kullanmadım ama o kadar iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum." Hmm, peki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konunun 15 sayfa uzaması hata bir kere. Eminim Technopat'ı Furylevel abimize (Abi beni yerden yere vur.) şikayet eden kardeşimiz herkese sataşan ve hiçte masum olmayan bir arkadaş. Böyle vasıfsız adamların çektiği videoları izleyip prim vermeyin. Bence bu konuyu burada kapayın. Technopat'a gelirseniz ekimize gelmezseniz... :) Hadi iyi forumlar.

@64502 Kanka bunun kirli çarşaflarını döksek kokudan durulmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

02:40'a bak. Tanıdıklarının işi de bu çıktı. 🤪
Videoda kardeşini(?) de güzel azarlamış, asabiyeti o zamanlardan geliyor herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı