Bak 155'i ararım ha.'Bın bı ışdın pırı ılmıyırım kınıtlırım. Sız kınıtlıyın ılmıyır mısınız?' Hadimouse Rampage bro, vatan hainleri sizi gidip Steelseries alıyorsunuz. Ses sistemi de Creative SBS A250 galiba.
Montaj hocam bunlar. Bu ürünler yerli yoksa. Biz üretiyoruz yahu. Hatta Çin'liler bizden bile çalmış olabilir. Biliyorsunuz, bütün Dünya kıskanıyor bizi. Tabii ki Türk malı olanı alacağız. Vatan haini miyiz biz? (!)Bu konuya son mesajım şimdiye kadar attığım sslerin hepsini birden atacağım, isteyen çinden getirtsen bile daha ucuza gelen birebir aynı malları F/P diye savunmaya devam edebilir keriz gibi. Zaten videodaki arkadaşın yüzü yok yüzü olsa attığım ürünlere yorum yapardı, yapmadığına göre haklıyım. Boş beleş laflar ediyor kendi çöplüğünde, o da bir çöp olduğu için yeri orası.
Eki Görüntüle 500901Eki Görüntüle 500915Eki Görüntüle 500902Eki Görüntüle 500903Eki Görüntüle 500904Eki Görüntüle 500905Eki Görüntüle 500906Eki Görüntüle 500907Eki Görüntüle 500908Eki Görüntüle 500909Eki Görüntüle 500910Eki Görüntüle 500916Eki Görüntüle 500911Eki Görüntüle 500912
Terbiyesizlik mi? Ahahah, o konuda sen var mıydın? Yazdıklarını gördün mü? Tabii ki hayır. Sadece bana kin besleyen birisin, umurumda mısın? Tabii ki hayır. Şu zihin olayına hiç girmeyelim, internet kafe açtım diye kullandığım ürünleri her seferinde en üstte tutan kişi ben değilim. Umarım anlamışsındır. Zihin yaşımı asla bilemeyeceksin çünkü asla beni tanıyan biri olmayacaksın. Acımadım değil, kim olduğumu bilsen benimle düzgün konuşsan bu söylediklerinden utanırdınModeratörün yaptığı tamamen haksızlık, Technopat forumcusuyuz diye illa savunmaya gerek yok hatta haksızlık değil terbiyesizlik etmiş. Ve özür dilemesi gerekir. Karşısındaki çocuk seviyeli konuşmuş, ama moderatörün burnu havada. Moderatörlükten alınmalı. Yaşı küçük diye kimseye öyle konuşma hakkı yok, küçük çocuğa karşı kelime oyunları yapmış yazık cidden. Sanırım Moderatör de aynı yaşta en azından zihnen, kendisine verilen yetkiyi ne amaçla kullandığından kendini belli ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.