Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani burada oyunların indirme linki paylaşılmıyor sonuçta. Korsan sevenlere kötü gözle bakılmamalı. Benim Steam hesabımda Cyberpunk 2077, Resident Evil Village gibi pahalı oyunlar var ama bu yıl fiyatlar abartıldı. 600 liraya Elden Ring, 1100 liraya Call of Duty satılıyor. 1100 liraya 5 oyun alsan zaten RX 6600 fiyatı yapıyor.

Yani burada oyunların indirme linki paylaşılmıyor sonuçta. Korsan sevenlere kötü gözle bakılmamalı. Benim Steam hesabımda Cyberpunk 2077, Resident Evil Village gibi pahalı oyunlar var ama bu yıl fiyatlar abartıldı. 600 liraya Elden Ring, 1100 liraya Call of Duty satılıyor. 1100 liraya 5 oyun alsan zaten RX 6600 fiyatı yapıyor.
Yani 600 TL Elden Ring uygun gerçek fiyatına göre sonuçta 60 dolar 1000 TL. Ama diğerleri gerçek fiyatıyla satışa girdi bildiğim kadarıyla. Bizim ekonomimiz kötüyse adamlar ne yapsın?

Forum kurallarına uymak size zor geliyorsa forumda konu açmak/mesaj yazmak zorunda değilsiniz. Siz korsanı destekliyorsunuz diye insanların korsana karşı çıkmasına sinirlenemezsiniz. Hepimizin bildiği üzere korsan demek emek hırsızlığı demektir. Sonra neden kaliteli oyunlar çıkmıyor, neden Türkçe alt yazı gelmiyor, neden Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapılmıyor diye gelip yakınıyorsunuz.

Korsan oyunun babası Rusya'dır. Her oyunda Rusya dili var böyle saçma yorum görmedim.

Ben bu siteyi ve adminleri anlayamiyorum. Bir postta satisi kaldirilmis o yuzden konu acilabilir deniyor. Kimisinde korsana destek yok deniyor. Adamina gore muamele yapiyorlar.

Agustosun sonunda 2 oyun aldim guitar hero. Bir tanesi patladi. Acilmiyor. 3 kere konsola takabildim sadece. Bu oyunlar satistan kaldirilmis. 2. el olarak alabilirsin ama icinde dlc ler yok oda kaldirilmis storeden. Neden tekrardan kaziklanma riskini alayim? Bir soru soracagiz yok troll konu yok korsan destegi yok. Oyun fiyatlari belli. Nintendonun fiyatlarini gordunuz mu hic siz? Asya pazarinda ki bir cok oyun TR ye gelmiyor. Eski oyunlar satistan cikariliyor. Dlc leri indiremiyorsunuz ne yapacaksiniz? Internetten indireceksiniz bu kadar basit. Ama yooo.

Su adam guzel guzel anlatmis. Butun guitar hero oyunlarini toplamis bir araya. Adamin guitar hero warriors of rock oyununda 715 tane oyun var. Ben de ise 95 sarki var. Cd'yi bir sonraki sokusumda oyun patlayacak mi diye korkuyorum. Adam sistemde yuklu oldugu icin kafa rahat oynuyor. Birsey ile soru soracagiz. Sordurtmassiniz.

(Profesyonel guitar hero oyuncusu.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    10,5 KB · Görüntüleme: 47
  • be9ad7b9-5190-4d73-bd67-0ce6535585b3.jpg
    be9ad7b9-5190-4d73-bd67-0ce6535585b3.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 42
  • c67caa6b-3546-4ebd-beaf-7730896b1e9d.jpg
    c67caa6b-3546-4ebd-beaf-7730896b1e9d.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20221010-214930.png
    Screenshot_20221010-214930.png
    129,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20221010-214954.png
    Screenshot_20221010-214954.png
    140,6 KB · Görüntüleme: 37
Orijinale erişimi olan oyunu korsan olarak oynamak beleşçilik, hazırcılıktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu siteyi ve adminleri anlayamiyorum. Bir postta satisi kaldirilmis o yuzden konu acilabilir deniyor. kimisinde korsana destek yok deniyor. Adamina gore muamele yapiyorlar.

Agustosun sonunda 2 oyun aldim guitar Hero. Bir tanesi patladi. Acilmiyor. 3 kere konsola takabildim sadece. Bu oyunlar satistan kaldirilmis. 2. el olarak alabilirsin ama icinde DLC'ler yok oda kaldirilmis Store'den. Neden tekrardan kaziklanma riskini alayim? Bir soru soracagiz yok troll konu yok korsan destegi yok. Oyun fiyatlari belli. Nintendo'nun fiyatlarini gordunuz mu hiç siz? Asya pazarinda ki birçok oyun TR'ye gelmiyor. Eski oyunlar satistan cikariliyor. DLC'leri indiremiyorsunuz ne yapacaksiniz? Internetten indireceksiniz bu kadar basit. Ama yooo.

Su adam guzel guzel anlatmis. Butun guitar Hero oyunlarini toplamis bir araya. Adamin guitar Hero warriors of rock oyununda 715 tane oyun var. Ben de ise 95 sarki var. CD'yi bir sonraki sokusumda oyun patlayacak mi diye korkuyorum. Adam sistemde yuklu oldugu icin kafa rahat oynuyor. Bir şey ile soru soracagiz. Sordurtmassiniz.

(Profesyonel guitar Hero oyuncusu.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Korsan destek almak için uygun olan platform burası değil, ayrıca forumda korsan ahlaki değil hukuki sebeplerden dolayı yasak.

Korsan destek almak için uygun olan platform burası değil, ayrıca forumda korsan ahlaki değil hukuki sebeplerden dolayı yasak.

Bu konuda korsan oynamayı savunmadık burada satıştan kaldırılan bir oyunda sorun çıkıp yardım isteyince adamı linçleyen insanlar hakkında konuşuyorduk.

Bu konuda korsan oynamayı savunmadık burada satıştan kaldırılan bir oyunda sorun çıkıp yardım isteyince adamı linçleyen insanlar hakkında konuşuyorduk.

Ne olursa olsun, burada sana kimse korsan link veremez, şunu al şuraya at diyemez. Yardım istediği konular bunlarsa destek verilmemesi gayet normal.

Ne olursa olsun, burada sana kimse korsan link veremez, şunu al şuraya at diyemez. Yardım istediği konular bunlarsa destek verilmemesi gayet normal.

Neden bu kadar ciddisin. Bir de kurallarda bile yazıyor korsana destek kurallarının geçersiz olduğu durumlar gidip bakabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı