Teknobiyotik saçmalığı

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Videographer
Merhaba, başlıktan da gördüğünüz üzere Teknobiyotik'in bir saçmalığını yazacağım.

1.5 hafta önce bir konu oluşturarak Technopat üyeleri ile bir sistem topladım. Heyecan ile birlikte bütün ürünlerimi sipariş verdim ve kasa, RAM, SSD geldi. Ancak 12. 01.2024 tarihinde Teknobiyotik sitesi üzerinden verdiğim işlemci ve anakart siparişim her aradığımda işlemcinin depoda olduğunu ancak anakart tedarik ürünü olduğu için gümrükte bekliyoruz dendi.

Şimdi asıl sorunum ürünün tedarik olması veyahut beklemem değil, sorun ürünün sayfasında 1-3 iş gününde kargo belirtisi var ve tedarik ürünü olduğu yazmıyor. Bu ürün için madem bekleteceksiniz neden 1-3 iş günü diyorsunuz? Her neyse firmayı aradığımda en son çarşamba günü kargolanacak merak etmeyin dendi. Merak ettiğim sorular aslında neden böyle bir ürün için stok olduğunu ve böyle bir kargo ibaresi konuyor bunu merak ediyorum. Madem deponuzda bu kart yok neden var gibi gösteriyorsunuz?

Bu durumda tamamen ben hatalı olabilir ve saçma bir fikrim olabilir, tamamen kendi fikrim ve düşüncemdir yanlışım var ise düzeltmekten çekinmeyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı